Airbnb.com
Dobrý den,
přítelkyně někde na webu našla odkaz na pozvání a místo slibovaných 492 Kč ji to dalo 1230 Kč. To stejné se stalo mě, když pozvala mě - také 1230 Kč.
Jediné omezení je následně mít ubytování alespoň za 5600 Kč (což při letní dovolené není problém ).
Setkal se prosím někdo s tím? Jde o chybu nebo o vědomé bonusy od Airbnb?
Důkaz viz obrázek:
případně dejte vědět, zda stále funguje a přičetlo se 1230 Kč pro novou registraci
Ahoj, mam blbej dotaz, ale uzivatele Airbnb a/nebo kreditek budou vedet:
Hostitel mi zrusil zarezervovane ubytovani. Airbnb se me pta, jestli chci refundovat castku ve forme kreditu + 10 % navic nebo refundovat puvodni castku uplne. Platil jsem to kreditkou (mBank) a tedy nemyslim si, ze to jde jednoduse vratit na ucet jako pri platbe debetkou. Jde nebo ne? diky
Proč by neměly jít vrátit peníze na kreditku? Funguje to úplně stejně. Jinak prachy Airbnb vrací velice promptně!
Samozřejmě to jde vrátit na kreditku. Má k sobě přiřazeny účet a ten může jít do plusu. Jednou jsem se při splátce sekl o nulu a tak se mi to povedlo
Ahoj,
v pátek jsem od kamaráda dostal pozvánku na airbnb.co.uk, kde mi registrace připsala 942Kč při útratě 1731Kč! Tuhle minimální částku za útratu jsem měl v minulosti při obdržení počátečního kreditu jen kolem 550Kč. Kdo chce vyzkoušet, link na poznámku http://www.airbnb.co.uk/c/jiris916
Ještě to funguje, druhý screen jsem provedl před chvílí! Údajně při registraci na IP z USA to přičítá ještě více.