Prosím o pomoc ! US to CZ !!
Ahoj, potřebuji poprosit zde místní Low-Cost cestovatele, kteří jsou momentálně, nebo brzy budou cestovat z US do ČR, jestli by mi nebyli ochotni přivést plyšáka velké důležitosti. Plyšák nelze zde v čr zakoupit a používá se jako speciální pomůcka pro vyučování v mateřských školkách. Za poštovné chce USPS 2800 kč což se mi zdá přehnané. Byl bych moc vděčný člověku, který by plyšáka převzal v US a přivezl sem do ČR. Odměna ve formě lahodného moravského moku tohoto šlechetného muže či ženu samozřejmě nemine.
Díky Všem !
Těchto plyšáků jsou plné celní sklady. Jak na to může ještě dnes někdo skočit? Dělat volavku za lahev vína?
S tím se roztrhl pytel stejně jako s těmi africkými generály co potřebují legalizovat v Evropě miliony z ilegálních diamantů, ale nejdříve ti vybílí účet...
Čím dřív, tím lip žádnej chyták v tom není. Rád se sejdu předem v Praze ať máte možnost mne poznat, jde o speciálního plyšáka, který vyučuje v mateřských školkách a u nás se prostě sehnat nedá.
Ještě bych to viděl tak, že požádat někoho, ať zajde do obchodu, tam to koupí a přiveze. Ale chtít po někom, aby od někoho neznámého převzal věc, jejíž obsah není schopen si prověřit a převážet to z ciziny, to je opravdu za hranou přijatelnosti Vážně, proč asi myslíš, že jedna z nejobvyklejších otázek při bezpečnostní kontrole na letišti zní: "Balil jste si svá zavazadla sám"? Fakt, toto kdyby někdo byl ochoten riskovat, tak by musel být padlej na hlavu
To je jenom takové malé šňupáníčko, pár týdnů zpátky se mě na IKA velmi aktivně vnucoval pán s obrovitánskou taškou, jestli bych si jí nemohl checknout na sebe, že on už poslal ve svém limitu jinou… Bohužel jsem náhle zapomněl mluvit anglicky a pán dal pokoj.
Hod sem rovnou obrazek toho, co to ma byt... To co ma byt skryto uvnitr nemusis, to si pripadne vypreparuju sama
Sorry borci, chápu, že se Vám to zdá podezřelé a nevím co ještě, ale je to tak jak píšu. Tento flame je úplně zbytečný, protože žádnej pašerák drog rozhodně nejsem.
Trochu logicky by stačil odkaz na daného plyšáka, kde lze zakoupit ne? Ale předpokládám, že ti ho spíš někdo předá až na letišti...?
Myslim ze je to ten box ktery musis poslat ty a oni to do nej jen vlozi a poslou zpet. Opravdu je to takhle drahe, ja takhle nechal tablet v Chicagu na hotelu protoze jsem si radsi koupil novej, nez ho za 130usd nechat posilat postou dom (byl to nejaky shit jen na dokumenty na cesty...)
Vidím zcela jednoduchý řešení v tom, že se s někým, kdo ho pro Tebe bude ochoten dovézt sejdeš ještě před tím, než poletí, jak jsi navrhoval, ale dáš mu peníze a on Ti sám plyšáka koupí a přiveze, není nic jednoduššího a osobně bych do žádné jiné možnosti nešel. A pokud máš problém někomu svěřit peníze, tak si to otoč a stejně tak pak musí mít někdo problém přivézt to po převzetí od někoho cizího.
Tyhle plyšáky prodávají černí kluci z gangu v jednom průjezdu v Harlemu. Zavoláš na určitý číslo a oni ti upřesní lokaci. Jo a u musíš přijít sám.