Zdravim a chtel bych upozornit na opetovne chybne nacitani vasich stranek ,,,pred casem jsem mel problem. ze po kliknuti na adresu stranek, mi misto hlavni strany a rozdeleni tak jak ma byt, naskocily misto toho fotky pod kterymi je link ...dostanu se vlastne vsude i sem do diskuze ale strasne chaoticky a neprehledne ,,stranka je proste rozhozena a posklada se jinym zpusobem nez ma ,,, po case se to otevrelo normalne ,, nebyl od te doby problem a vcera to znovu naskocilo rozhazene ...nedavam ruku do ohne za muj notas ani to pripojeni k internetu, navic neni z CR , ale pokud by mela byt chyba na vasi strane tak by bylo dobre to nejak zabezpecit aby se to nestavalo .
Zdravim a chtel bych upozornit na opetovne chybne nacitani vasich stranek ,,,pred casem jsem mel problem. ze po kliknuti na adresu stranek, mi misto hlavni strany a rozdeleni tak jak ma byt, naskocily misto toho fotky pod kterymi je link ...dostanu se vlastne vsude i sem do diskuze ale strasne chaoticky a neprehledne ,,stranka je proste rozhozena a posklada se jinym zpusobem nez ma ,,, po case se to otevrelo normalne ,, nebyl od te doby problem a vcera to znovu naskocilo rozhazene ...nedavam ruku do ohne za muj notas ani to pripojeni k internetu, navic neni z CR , ale pokud by mela byt chyba na vasi strane tak by bylo dobre to nejak zabezpecit aby se to nestavalo
Takze upresnuju jeste ted me naskocila 2x po sobe chyba 503...jsem pc amater tak neumim rozlisit jestli ta chyba e u povozovatele stranek nebo na mem pc
Aha ze by umyslne nekdo znesnadnoval pristup na cestujleve ? Docela bych se tomu nedivil ...nekterym cestovkam i leteckym prodejcum mohou byt docela trnem v oku
O chybě vím delší dobu, je to kvůli pluginu, který bere dostupné procesy. Bohužel nejde přejít na rychlejší php7 kvůli diskuzi, která zatím tuto verzi neumí. Musíme nějak tohle léto přečkat s výpadky :/
Vydána aktualizace pluginu do Chromu, snižujeme zátěž na 33% a jednám s hostingem o navýšení procesů. Snad to pomůže, aktuální stav je opravdu dále neúnosný. Díky všem za pevné nervy!
Udělejte cokoliv, at web jede plynule. Dnes jsem se od osmi hodin ráno nemohl lognout a zkoušel jsem to asi patnáctkrát. Je to otravné, odrazuje to zákazníky. Pokud by se navíc objevil nějaký zajímavý error a zájemci by se nemohli lognout, tak to na sympatiích k webu moc nepřidá.
Tak neviem, kde robim chybu, ale mne to funguje takmer bez problemov. Obcas sa objavi spominana chyba, kedy sa stranka nenacita. Vtedy staci par sekund pockat, jeden refresh a vsetko je opat OK.