Ahoj, kvůli zpožděnému letu jsem se dohadoval s Air Berlin o kompenzaci. V současné chvíli mi nabízejí voucher na 1500 EUR, který však já nevyužiju. Popis k voucheru: We will raise the initial voucher amount to 1500 EUR. This voucher can be used right away for the following: A reservation for a new flight to your desired destination within airberlin’s global network (partial redemption of this voucher for more than one reservation is also possible) Additional services i.e.: advanced seat reservation or gourmet meals An order of the airberlin Service Card, where you can enjoy a whole range of extra services on airberlin group operated flights The voucher may also be transferred to family and friends. Tento voucher prodám za 1300 EUR, měl byste o něj někdo zájem? .
Ahoj, kvůli zpožděnému letu jsem se dohadoval s Air Berlin o kompenzaci. V současné chvíli mi nabízejí voucher na 1500 EUR, který však já nevyužiju. Popis k voucheru:
We will raise the initial voucher amount to 1500 EUR. This voucher can be used right away for the following:
A reservation for a new flight to your desired destination within airberlin’s global network (partial redemption of this voucher for more than one reservation is also possible) Additional services i.e.: advanced seat reservation or gourmet meals An order of the airberlin Service Card, where you can enjoy a whole range of extra services on airberlin group operated flights
The voucher may also be transferred to family and friends.
Tento voucher prodám za 1300 EUR, měl byste o něj někdo zájem?
Ja bych i tech 1300euro dal, kdybych vedel kam za to doletet AB nejsou uplne price competitive na moje oblibene destinace z Prahy, jedine co me napada je ta pecka z Dusseldorfu na Curacao, tam ale nemuzu kvuli Zika..
v pohodě, já ho nepotřebuju za každou cenu prodat, budu se od nich dál dožadovat svých 1200 EUR na účet, jen když mi nabídli 1500 EUR ve formě voucheru, tak mě napadlo, že by se to mohlo někomu hodit a ušetřil by 200 EUR.. Kór když jde rozkouskovat a použít na více letů..
Ono je hlavně nutnost ho uplatnit přímo na stránkách Air Berlin. Takže většinou na chybné a výhodné tarifi, které nabízejí vyhledávače to použit nejde.