čaute, stala se mi taková kuriozita, kterou jsem neřešil a dneska na mě vybafl fakt, že jedna letecká společnost (SRILANKAN) mi poslal zřejmě omylem kompenzaci za zpoždění zavazadla dvakrát ( 1712kč ..) Neřešil jsem to, protože druhá kompenzace přišla v době, kdy měla dojít z ALITALIE Ta příšla včera, ale dneska mě upozornili na tu zdvojenou a poprosili mě o navrácení toho druhého poslání Bez kecu poslat zpět ? Protahovat to ? Vysrat se na ně ? Ptám se protože jim trvalo snad 3 měs než případ vyřešili, schválili a potom mi penize zaslali a za 2 kufry a 3 dny zpoždění přiznali jen 70 dolaru ( na druhé straně světa to bylo) Jako jsem poctivý člověk žádný somar, ale ptám se Vás co byste dělali vy a jaká jsou oboustraná práva .
čaute, stala se mi taková kuriozita, kterou jsem neřešil a dneska na mě vybafl fakt, že jedna letecká společnost (SRILANKAN) mi poslal zřejmě omylem kompenzaci za zpoždění zavazadla dvakrát ( 1712kč ..)
Neřešil jsem to, protože druhá kompenzace přišla v době, kdy měla dojít z ALITALIE
Ta příšla včera, ale dneska mě upozornili na tu zdvojenou a poprosili mě o navrácení toho druhého poslání
Bez kecu poslat zpět ? Protahovat to ? Vysrat se na ně ?
Ptám se protože jim trvalo snad 3 měs než případ vyřešili, schválili a potom mi penize zaslali a za 2 kufry a 3 dny zpoždění přiznali jen 70 dolaru ( na druhé straně světa to bylo)
Jako jsem poctivý člověk žádný somar, ale ptám se Vás co byste dělali vy a jaká jsou oboustraná práva
Pokud jsi poctivý, tak poslat zpět, ty další uváděné varianty už úplně o poctivosti nesvědčí. Pokud bys neposlal, jedná se o bezdůvodné obohacení, byť pochybuju, že by Tě kvůli 70 USD někdo žaloval. Další věc je, že to asi nebude levná záležitost, pokud Ti to posílali z nějakýho asijského účtu, takže o ty transakční poplatky bych to určitě ponížil.
Vrátit. V korunách. Určitě ale MÍNUS poplatky za zahraniční platbu (určitě přes 10 USD) a aspoň z části reflektovat dobu, jakou jim to trvalo. To má čas. Maňana.