Je možné spojit více zavazadel potravinovou folií?
Ahoj, příští rok se chystám s kamarády na Island se společností WizzAir a koukám, že dokoupit si zavazadlo je držší než celá letenka. Zároveň se ale koukám, že při dokoupení většího zavazadla (32 kg) za cenu cca 3000 kč jsou rozměrové limity 149 * 119 * 171, což je vskutku hodně. Chtěl bych se zeptat, jestli je problém spojit například dvě nebo tři krosny dohromady potravinovou folií a odbavit jako jedno zavazadlo, nebo něco podobného absolutně nepřipadá v úvahu. Předem děkuji za odpověď
pokud se to vejde do těch rozměrů tak by neměl být žádný problém to odbavit jako jedno zavazadlo samozřejmě by asi byl lepší ten vak jak píše Ima a nebo to obalit tak aby nebylo vidět že to je více tašek
Dve cestovné tašky spojené fóliou do jednej som skúšal u Eurowings a nemali s tým žiadny problém Na letisku v Phukete mali na to dokonca vypísaný osobitný cenník, keď si chcel spojiť dva batohy tak cena bola dvojnásobná, tri batohy trojnásobná... Takže je to asi úplne bežná vec
Investoval bych těch 70 nebo kolik Kč za strojní zabalení průmyslovou stetch-fólií než nějakou svépomocnou improvizací s potravinovou fólií riskovat, že se to rozpadne.
Viackrát som na tento účel využil také tie obrovské červeno-modré trhovnícke tašky. Veľa nevydržia, ale pomer cena/výkon neprekonateľný Bacha ale na Padrina a módnu políciu
Hele, kufr jsem při posledních dvou cestách balil do potravinové fólie, aby ho aerolinky moc neponičily (je totiž bílý - dlouhá historie). Ale ta fólie na něm moc nevydržela. Dal jsem pokaždé asi 4 vrstvy a stejně, když jsem si ho vyzvedával to bylo vždy potrhaný a samozřejmě s trhlinou i černá čmouha na kufru. Takže s potravinovou fólií velmi opatrně a důkladně obalit nebo to nechat na profících s kvalitnější fólií.
Osobně jsem takto letěl s Wizzem z Moskvy do Budapešti před dvěma lety po ročním studijním pobytu. Měl jsem ještě zbytek "strečky", ale rozhodně bych si to nechal ovázat ještě na letišti, jak jsem také udělal a kupodivu vše dorazilo v jednom kuse, teda spíše kouli. Za těch pár korun navíc to rozhodně stojí