Zkoušel někdo spat na lazy bagu na letišti? Nechali Vás v klidu? .
Zobrazit příspěvek Zkoušel někdo spat na lazy bagu na letišti? Nechali Vás v klidu?
Milanator před 8 lety (10. 01. 2017 10:24) Online před 2 měs Přidal se před 12 lety Napsal 27 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek Dobrá otázka, ale podle mě by tě měli nechat spát na čem chceš a budou to brát ala batožinu[WHITE SMILING FACE]️ Lazy bag jsem dostal na Vánoce a určitě bude s námi cestovat. Sent from my MI 5 using Tapatalk
Ladislav Adámek před 8 lety (10. 01. 2017 21:07) Online před 7 měs Přidal se před 10 lety Napsal 22 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek já si ho koupil speciálně kvůli tomu... Třeba v Aténách nás budili dost často... Tak za měsíc to otestuju a uvidim, snad ho nepotáhnu zbytečně...
Milanator před 8 lety (12. 01. 2017 06:00) Online před 2 měs Přidal se před 12 lety Napsal 27 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek Ja lazy bag milujem!!! :) Nám prišiel v krásnom farebnom prevedení čiernej a ružovej, ak možem odporúčiť, tuto majú skvelé!! :)
patriciakormanakova před 7 lety (20. 04. 2018 21:25) Online před 7 lety Přidal se před 7 lety Napsal(a) 1 příspěvek Poslat zprávu Fórum Co se nevešlo lazy bag