Fuerteventura - Cofete pláž s požičaným autom
Ahojte,vydali ste sa niekto na tuto plaž s požičanym autom? viem že tam ide nespevnená cesta a je tam zakaz ist s požičaným autom.Zaujma ma skor skúsenost že aká tam je cesta a či sa to da zvladnut bez ujmi na Renaulte Twingo
Od fotky 21 do cca 63 je ten nas výlet autem z pujcovny na Coffete, cesta tam jde dost často vidět
http://www.mojecesty.com/fotoalbum/fuer ... eden-2012/
pekne dakujem..no na niektorych foto sa mi zdaju dost velké kamene a vobec netušim aké to twingo bude mat kolieska.Mal som požičiat asi niečo vačšie
Osobákem tam v pohodě projedeš. Jen bych moc nepočítal, že opravdu dostaneš Twingo. "Or similar" totiž u místních autopůjčoven obvykle zanemená "dáme ti co bude volné", takže jsou naprosto běžné uprgrady i o několik tříd. V prosinci jsme na Tenerife místo Twinga dostali Citroen C-elysee a na La Palmě nám dali vybrat jestli chceme Citroen Cactus nebo C4 cabrio. Brali jsme cabrio, paráda
Dakujem.uz som im stihol napisat ci sa to da prebookovat na vw polo nastastie je len o 5€ drahsie a zatial neodpisali.auto beriem zajtra.dakujem teda