Zdravím, minulý týden jsem si v akci koupil letenky z Varšavy do Hanoje přes server Vayama. Normálně jsem zaplatil kartou, peníze za letenky se mi daly do blokace a přišly mi e-tickety. Teď po týdnu, se peníze vrátily z blokace zpět na účet a ale na stránkách Vayama ale i na stránkách Qatar Airways mám status confirmed. Stalo se Vám to už taky? Díky za odpověď Mirek .
Zdravím, minulý týden jsem si v akci koupil letenky z Varšavy do Hanoje přes server Vayama. Normálně jsem zaplatil kartou, peníze za letenky se mi daly do blokace a přišly mi e-tickety. Teď po týdnu, se peníze vrátily z blokace zpět na účet a ale na stránkách Vayama ale i na stránkách Qatar Airways mám status confirmed. Stalo se Vám to už taky?
Nepamätám si presne ako to bolo, ale už sa mi to stalo = po nejakom čase mi prišiel mail, že sa letenky rušia, lebo platba nebola realizovaná. Takže bacha na to
Ahoj, už se mi to párkrát stalo, naposledy letenky přes american airlines. Asi týden v blokacich, blokace zmizela a asi po třech dnech se peníze strhli.