Ahoj, systém společnosti Volotea mi nechce akceptovat kartu. Držela jsem se návodu, který je uveden u akce, ale přesto mi to kartu pokaždé zamítne. Nemáte tip, co s tím? Letenky z Athén na Sanotorini jsou za 10 éček prostě neodolatelné... Prosím o pomoc .
Ahoj, systém společnosti Volotea mi nechce akceptovat kartu. Držela jsem se návodu, který je uveden u akce, ale přesto mi to kartu pokaždé zamítne. Nemáte tip, co s tím? Letenky z Athén na Sanotorini jsou za 10 éček prostě neodolatelné... Prosím o pomoc
Jestli nemas jinou kartu, tak ja ti to koupím, normálně mi letenky po 5€ funguji. Zkus na bance zjistit jestli jsou povoleny internetové transakce, tam bude ten problem, jejich platební brána funguje bez problému.
coby sa nedalo, dokonca aj listok na vlak sa da aj ked u niektorych leteckych to nejde...mozu pozadovat kartu s ktorou bola letenka kupena, ale to sa Volotei netyka.
Já měl mastercard a dokud jsem u Volotey měl zaškrtnutou Mastercard, tak také nešlo. Překlikni na tu druhou možnost, která neodpovídá Tvé kartě, třeba to pomůže
joj a akruat ten dobry termin na santorini 19-22 maj už maju len jedno volne miesto
Tak nakoniec som ich využil aj ja na oktobrove Nantes z Viedne 6-9.10 platba prebehla bez problemov..ale niečo podobne sa mi stalo u Eurowings,tiež mi nechcelo zobrat žiadnu kartu až nakoniec som to zaplatil cez PayPal