Ahoj všem, chystáme se na NZ a vždy si vybavujeme pojištění přes epojisteni.cz. Dnes mi jeden kolega doporučil pojištění pouze přes kartu - Fio a když se podívám na krytí vypadá to celkem dobře. Náklady na léčení: 3 000 000, Pojištění odpovědnosti: 1 000 000, Pojištění zavazadel 30 000,- a úrazové 750 000,- Máte někdo zkušenosti s jejich plněním? Nebo je vážně lepší koupit si extra pojištění? Děkuji moc za vaše zkušenosti. Hezký den, A. .
chystáme se na NZ a vždy si vybavujeme pojištění přes epojisteni.cz. Dnes mi jeden kolega doporučil pojištění pouze přes kartu - Fio a když se podívám na krytí vypadá to celkem dobře. Náklady na léčení: 3 000 000, Pojištění odpovědnosti: 1 000 000, Pojištění zavazadel 30 000,- a úrazové 750 000,-
Máte někdo zkušenosti s jejich plněním? Nebo je vážně lepší koupit si extra pojištění?
Oživíme téma. Využívá někdo Fio pojistku ke kartě? Já si vždy dával mimo kartu jen na dobu pobytu, ale ted si čtu různé věci o Fio a produkt nevypadá zle. Jde jen o běžné cesty v Evropě.