Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)
Roman Homolka (roiman4) napsal(a):Když tady tak krásně ta daná osoba nám zaspamovala forum, bude to tlačítko na přečtení daného tématu, aníž bych do toho musel chodit a " přečíst si " to....
Dobrý nápad! Tahle možnost mě upřímně ani nenapadla.
Označit jako přečtené všechna fóra (globálně) a pak i jednotlivě u konkrétní položky ve výpisu. Přidáme :-)
Toho spamera už mažeme.
Mňa by ešte zaujímalo z akého dôvodu nechávate vypisovať príspevky, ktoré boli zmazané. Je logické, že v databáze ich nezmažete, ale zobrazovať príspevok v tvare "Tento příspěvek byl smazán." je absolútne zbytočné.
Update:
- vyhledávání ve fóru je nyní mnohem komplexnější (odešle vás do klasického „vyhledávání“ rozděleného na název v tématu a detail v komentáři). Neměl by tak být už problém najít, co hledáte :)
Poprosil bych o možnost zobrazení pouze "Nepřečtených příspěvků" a automaticky začít na „prvním nepřečteném komentáři“!!!
Moznost napsat soukromou zpravu uzivateli neni nebo jsem slepy? Asi nechci psat svou adresu vsem do fora...
- začít na prvním nepřečteném komentáři bude.
- soukromé zprávy přibudou, jsou ve fázi jedna v dalším rozšiřování funkcí.
Přimlouval bych se ještě za rozlišení, zda jsem dané téma již četl, resp.:
- pokud jsem vlákno ještě nečetl, zobrazil bych "nové téma" místo "5 nových odpovědí" (a pak v dalším sloupci je, že je 5 odpovědí celkem)
- pokud jsem vlákno již četl, mohl by ten box "x nových odpovědí" skákat na první nepřečtenou
- je to otázka zvyku a názoru, samotné kliknutí na název vlákna by, podle mě, mělo skákat na první příspěvek
- možnosti skočit na konec bych se ovšem nevzdával (i když osobně toto využívám jen u vláken, která se odněkud vynořila a mají 15 stran....)
některé diskuze mívají možnost označit "kvalitu" příspěvku... (palec nahoru/dolů...), potom je fajn funkce "vypsat pouze kvalitní" (opět zajímavé asi jen u velmi dlouhých vláken)
Omylem jsem si před pár týdny zrušil zasílání nových akcí e-mailem. Ačkoliv jsem to obnovil v nastavení, stále nic nechodí.
rsaf: promýslíme, odladíme. Seřadit podle oblíbených (hodnotných) komentářů můžeš už nyní (nahoře je filtr).
kopecky: přišel ti email, který vyžadoval potvrzení přihlášení? Je nutné jej znovu prokliknout. Vidím tě stále jako odhlášeného od 28.3.
Ahoj, já tu mám potvrzení z 28.3., 13.3. a 14.3., kde jsem proklikl link a nic. Teď jsem ho proklikl znovu.
OK. Děkuji.
BTW v horním menu vysouvací nabídky nemají kromě fóra stín. Je to schválně? Nyní to působí nekonzistentně.
Zdravím. Dal jsem vyhledat letenku z Ostravy Mošnova a poslalo mě to jinam. Nejspíš máte špatně napojené.
Honzy napsal(a):Moznost napsat soukromou zpravu uzivateli neni nebo jsem slepy? Asi nechci psat svou adresu vsem do fora...
A kde jsou vůbec ty soukromé zprávy?
S tím layoutem ve stylu "uscrollujte se k smrti" se spoustou prázdného místa a gigantických obrázků se nic dělat nebude?
Nevím jestli to je jen můj problém, ale dneska mi nějak nefunguje výpis aktuálních témat. Když to otevřu tak tam nevidím spoustu témat, které jsem viděl ještě včera večer a tím pádem by měly stále patřit mezi akuální a to včetně tohoto tématu.
Problém byl plošný, updatovali jsme nové funkce na pozadí fóra a tohle trochu uteklo. Už je opraveno.
Qlk napsal(a):A kde jsou vůbec ty soukromé zprávy?
Ty soukromé zprávy už by to konečně chtělo. Případně jestli to je problém, tak aspoň nějaká zjednodušená možnost poslat někomu zprávu na mail.
Fórko kazí URL adresy v príspevkoch - príklad - https://book.wizzair.com/en-GB/usefulinformation/schedulechange Keď píšem príspevok, je tam usefulinformation a schedulechange s podčiarkovníkmi (_), keď príspevok uložím, podčiarkovníky zmiznú a odkaz nefunguje.
Nefunguje mi prihlásenie na mobile (android 4.4, Doplhin) nakoľko mi nejdú zadať do inputu znaky (písať ich píšem, ale nikdy sa neobjavia v inpute).
David Eiselt napsal(a):S mailem je nakonec problém v bezpečnostním omezení ze strany mailchimpu. Vyřešíme.
Vyřešil jsem to GMail hackem. Přesunul jsem tečku a už informační e-maily chodí (k jednomu gmail účtu patří i všechny varianty s různým umístěním teček např. jan.novak@gmail.com, jannovak@gmail.com, ale i ja.nnovak@gmail.com).
kde si mohu změnit přezdívku? dostal jsem defaultně první část mailové adresy a editaci jsem nikde nenašel...