Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)
Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:
- průvodce destinacemi
- průvodce letišti
- průvodce aerolinkami
Později pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)
Uvítám vaše podněty i nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi?
Ad diskuze - chybi mi strankovani u "nejnovejsi aktivity" a tlacitko "oznacit jako precteno". Vzdycky jsem prisel do diskuze, podival se, jake jsou nove prispevky - zajimave si otevrel, ostatni oznacil jako precteno.
Zatial prve pripomienky:
- Aktualnu temata - Vsechna fora (hodilo by sa skor "vsechna temata", nech je to ujednotene)
- v zozname tem chyba moznost priameho prekliku na posledny prispevok v teme, ako tomu bolo doteraz.
cizy napsal(a):Zatial prve pripomienky:
- Aktualnu temata - Vsechna fora (hodilo by sa skor "vsechna temata", nech je to ujednotene)
- v zozname tem chyba moznost priameho prekliku na posledny prispevok v teme, ako tomu bolo doteraz.
Test
- chyba moznost citacie prisoevku, smajliky :D
- no a samozrejme podla mna najvacsie minus je ta ponechana moznost reagovania na prispevok, cize prispevky nebudu zoradovane chronologicky, ale stromovo
- rad by som to dopisal do oovodneho prispevky, ale nikd tu nevidim editaciu
- ked som v teme, chyba preklik na obsah fora/ homepage fora
Chyby:
- Starý formát odkazu na diskuze vede ke smyčce v přesměrování. Např. https://www.cestujlevne.com/diskuze/viewtopic.php?f=15&t=4193&p=36805#p36805
- Nenašel jsem způsob, jak ve fóru zobrazit své vlastní předchozí příspěvky.
- Dá se na fóru vyhledávat. Nikde to nevidím. Horní vyhledávací políčku mi vyhledává jen na webu.
Rychtar84 napsal(a):proč už nefunguje GRAVATAR?
Přešli jsme na vlastní řešení. Celý web teď můžeš používat pod jedním profilem. Předtím bylo zvlášť web a diskuze.
cizy: Má pravdu. Nelze editovat příspěvky.
Odkazy se nepřevedou na klikací.
Navíc tu nikde nevidím žádnou možnost, jak [i]stylovat[/i] příspěvky.
Kromě toho se ve fóru nevyznám ani jako power user.
Myslim, ze s tym forom to este bude beh na dlhe trate co ma mrzi najviac, lebo kvoli nemu sem chodim najcastejsie. Nakolko spravny bol krok prejst v pripade fora na vlastne riesenie ukaze cas, ale obavam sa, ze vychytavky svatej trojice (vbulletin, ipb a phpbb) tu asi nebudu.
Registrace: Po zadání mailu a hesla a kliknutí na tlačítko Vytvořit účet se znovu zobrazí formulář pro registraci. Aktivační mail padá do spamu (gmail).
Průvodce destinacemi: Bylo by asi vhodnější, aby destinace byly řazeny podle abecedy, ať je v tom aspoň trochu systém :)
Mně celkem vadí nutnost se neustále dokola přihlašovat po opuštění stránky a návratu zpět po nějakém časovém úseku. Nevím jestli jsem to přehlídl nebo není možnost "přihlásit se trvale", ale pokud není, tak bych poprosil přidat.
michal.lauterbach napsal(a):Registrace: Po zadání mailu a hesla a kliknutí na tlačítko Vytvořit účet se znovu zobrazí formulář pro registraci. Aktivační mail padá do spamu (gmail).
Průvodce destinacemi: Bylo by asi vhodnější, aby destinace byly řazeny podle abecedy, ať je v tom aspoň trochu systém :)
Registraci mrknu. Mail bude problém.
Průvodce destinacemi je řazen dle „popularity“. Pokud ale vyfiltruješ kontinent, tak je abecedně řazeno https://www.cestujlevne.com/pruvodce/stredni-amerika
eremi napsal(a):Mně celkem vadí nutnost se neustále dokola přihlašovat po opuštění stránky a návratu zpět po nějakém časovém úseku. Nevím jestli jsem to přehlídl nebo není možnost "přihlásit se trvale", ale pokud není, tak bych poprosil přidat.
Zatím jsme neřešili. Určitě přidáme!
cizy napsal(a):Myslim, ze s tym forom to este bude beh na dlhe trate co ma mrzi najviac, lebo kvoli nemu sem chodim najcastejsie. Nakolko spravny bol krok prejst v pripade fora na vlastne riesenie ukaze cas, ale obavam sa, ze vychytavky svatej trojice (vbulletin, ipb a phpbb) tu asi nebudu.
ano ano, s fórem to bude boj. Otázkou je, zda je to jen nezvyk, nebo skutečně významný blocker v užívání.
pokaždé, když si čtu téma a sescrolluju to až dolů, tak abych se dostal do fóra zase, musím scrollovat znovu nahoru ? Nešlo by to udělat podobně jako u staré verze fora ? A číslování stránek v daném téma by taky nešlo přihodit ? Když jsem teď četl Japonsko, tak ano, je tam volba od nejnovějších, ale scrolloval jsem dolů, že tam bude nejnovější příspěvek a ne nahoře, pak to čtení je trochu zmatečné.
michal.lauterbach napsal(a):Registrace: Po zadání mailu a hesla a kliknutí na tlačítko Vytvořit účet se znovu zobrazí formulář pro registraci. Aktivační mail padá do spamu (gmail).
Nezdá se. Když dám Evropu tak je: Andorra, Albánie, Rakousko, Bosna a Hercegovina. Zdá se, že to řadí podle originálních názvů.
Aha, tak to fixnem, díky. Je to fakt podle anglických názvů.
kopecky napsal(a):Nefunguje Tapatalk.
No, ten už ani nebude. Můžeme vyřešit nějaké jiné řešení? Jde o notifikace z fóra, resp. jak se Tapatalk používal? :D
kopecky napsal(a):Nefunguje Tapatalk.
Chodí z něj notifikace v reálném čase a rovnou se v něm dá otevřít fórum a napsat příspěvek. Zobrazení je uzpůsobeno přímo pro displej telefonu.
Každopádne stále ste nedali možnosť vybrať si avatar a ja som s mojím stále nespokojný :-D
Záložka "Moje témata" nevím jak tam dostat témata, která mne zajímají a chci je nějakou dobu sledovat. Teď nevím jestli je k tomu určená, nebo musím to téma sám vytvořit.