Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)
@David Eiselt
Bohuzel porad mam windows visty anebo na cestovnim jeste starsi xp i kdyz se rika ze na viste prohlizec Google Chrome nejde mi to nejakym stylem jde , ale zrejme s chybama , zkousel jsem to i na Firefoxu a je to stejne a nejde to ,na windows 10 se to asi otevre ale nemam to ted jak zkusit
Šlo by přidat rozšířené možnosti už na úvodní stránku vyhledávače? Třeba defaultně sbalené, ale ať tam jsou. Teď třeba hledám letenku na přesné dny a musím čekat přes minutu, než se najdou lety +- 3 dny a pak teprve můžu začít filtrovat. Je to pruda.
planuje sa spravit moznost, aby sa dalo v profile pridat si link na vlastny web alebo flightdiary?
Pokročilý vyhledávače bude. Též mi to občas chybí a podstupuji stejnou anabázi.
Link na web přibude s chystaným udpatem.
David Eiselt napsal(a):To je super. Taky bych hlasoval pro opravu, na mobilu (snad nejen mně :) ) vyhledávač č. 2 nefunguje správně, nereaguje tam třeba výběr +-x dní a nejde ani nastavit letecká společnost nebo cestovní třída (jde o stejný typ prvku, možná stopa...). Vyhledávač č. 1 mě zase pod položkou Více destinací nenechá nastavit druhý let (datum jde).Pokročilý vyhledávače bude. Též mi to občas chybí a podstupuji stejnou anabázi.
Link na web přibude s chystaným udpatem.
Taky mám občas problém při zadávání letišť - když neznám ani český název ani zkratku, ale jenom anglický. Nešlo by anglické názvy přidat?
Když už jsem se rozepsal, doplním další postřehy:
Na konci této stránky chybí odkaz na seznam letů, na kterých China Eastern nabízí wifi (BTW obsahuje přímý let PRG-PVG) https://www.cestujlevne.com/lete...n-airlines - http://ebapp.ceair.com/Innovatio...fi_en.aspx Taky bych si dovolil upozornit na free trial (netuším do kdy a jestli ještě platí, ale třeba nekecají :) ).
P.S. Teď koukám, že se mi po dotknutí se něčeho na mobilu zjevil vlevo nahoře jakýsi trychtýř, který jsem tam předtím neviděl a reaguje na dotyk a ukáže podrobné nastavení letu... nechápu. Teď už ty vyplazovací seznamy jdou, ale zase mi zmizely ikony kalendáře u políček s datem.
Bohužel pod palcem máme pouze úvodní stránku, poté pracujeme s formulářem od Student Agency, která zaštiťuje celý proces vystavování a následné práce s rezervacemi. Takže celá ta stránka je vlastně na jejich straně a my do ní nemáme jak zasáhnout.
Ambice na to jsou, ale stále před sebou tlačíme vyšší priority motající se okolo cestovatelské komunity.
Když jdu do fóra, pokaždé přepínám na podrobný výpis. Mohli byste udělat nastavení, aby se mi automaticky zobrazilo podrobné fórum? Dík
Proč nechodí email s upozorněním na novou soukromou zprávu? Dneska jsem jen náhodou zjistil že jich mám několik navíc 2 měsíce staré!
Mě se zase ukazuje "no results :(" když jdu na osobní zprávy a přitom mi to tu svítí červeně, že mam zprávu. Jinak ke zprávě se dostanu tak, že kliknu vždy na jinou osobu a pak na tu první od vrchu....
toncek – ty jsi neměl červenou ikonku u avataru indikující novou zprávu? S tím stářím je to divné, tak dlouho snad ani v provozu nejsou.
roiman4 – defaultně není vybrána žádná konverzace, stačí kliknout na tu první.
S těmi zprávami trochu strpení prosím.
David Eiselt napsal(a):toncek – ty jsi neměl červenou ikonku u avataru indikující novou zprávu? S tím stářím je to divné, tak dlouho snad ani v provozu nejsou.
Jo ikonka byla, ale té jsem si nevšiml, moje chyba. Z klasických phpBB fór jsem zvyklý, že vždycky přijde mail v momentě, kdy má člověk novou SZ.
Zprávy byly ze začátku září.
Cestovatelská mapa se nedá zvětšovat, a taky nemá jména zemí. U malých zemí tak nepoznám, zda je daný uživatel navštívil nebo ne.
V profilu je seznam zemí udělán přes kostičky s fotkou, které musím postupně nahrávat. Není to moc přehledné. Lepší by byl statický seznam všech zemí (odkazů) řazený dle abecedy.
Pěkná vychytávka by byla, kdyby přihlášenému uživateli byl zobrazen diff - které země jsem navštívil a druhému chybí a naopak.
Stale mi nefunguji osobni zpravy uz mi to signalizuje 2 ale kdyz kliknu tak tam nic neni , nebo tedy jedna ktera nevim od koho je z ikonek mi jde rozkliknout jen beta verse
Leoš Literák napsal(a):To by bylo super. I ty seznamy Aktuálně ve fóru a hlavně Nové komentáře by mohly být delší/mít možnost zobrazit další položky.Na úvodní stránce chybí info o novinkách na blogu. Teď se o nich dozvím jen na facebooku.
Ještě bych ocenil takovou drobnost: propojit název státu v Průvodci letišti s příslušnou stránkou v Průvodci destinacemi. A ten úzký sloupec po pravé straně obrazovky, ve kterém se v Průvodci destinacemi zobrazí detaily na příslušná témata, je taky trochu otrava. ;)
Blog i aktivity vyřešeny – chybí už jen pár detailů a nahodíme ven.
Co přesně je ale otravné na tom sloupci? Je úzký? On je problém v tom, že obsah je 10–30 normostran a prezentovat jej bez schovávání pod příslušná témata by tě zahltilo informacemi, které v první fázi chtít nemusíš. Druhou variantou bylo rozházet témata na jednotlivé stránky /brazilie/kultura /brazilie/doprava ... ale tady by překlikávání brzdilo a otravovalo ještě víc.
Mě by se více líbilo, kdyby průvodce měl defaultně vše rozbaleno. Scrollovat je pohodlnější než klikání na rozbalení. Stačí buď rolovat myší nebo držet kurzor či page down.
Rozbalený by se mi asi taky líbil víc, ale jestli musí vyskakovat, tak ať aspoň není tak úzký a je uprostřed. :)
Podle mě se špatně zobrazuje počet odpovědí ve vlákně. Myslím si, že vlákno kde je jen jeden příspěvek by mělo psát "0 odpovědí" (velmi často je to dotaz a ten není zodpovězený = 0 odpovědí).
Také by to mohlo psát bez odpovědi/1 odpověď/2-4 odpovědi/5+ odpovědí. To by programátora nezabilo ;-)
Vyhledávání ve fóru,nevím, jestli to nedělám špatně... Jdu přes menu do fóra (Přejít do fóra) a tam je pole Prohledat fórum. To je ok. Zadám hledání, vyjedou mi výsledky, ok. Ale už není k dispozici pole pro další hledání ve fóru, nahoře sice je vyhledávání, ale to hledá bůhvíkde. Abych hledal znovu ve fóru, musím zopakovat celý postup od začátku.