Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)
Když dám ve fóru do příspěvku odkaz, nacpe se mi do něj středník. Dělá to jen u některých, momentálně se mi vložil za znak &. Nešlo by s tím prosím něco dělat?
Určitě, už mě to taky provokuje. Nevěděl jsem, že to odkaz rozdělí u nás vložením středníku navíc.
David Eiselt napsal(a):Určitě, už mě to taky provokuje. Nevěděl jsem, že to odkaz rozdělí u nás vložením středníku navíc.
On to nejenom rozdělí, ale když to opravím, dá ho tam zase. :)
Kacirska myslenka - neslo by vratit starsi CL ? Me porad prijde ze tohle byl strasnej krok zpatky a UX se neskutecne zhorsilo.. A to pominu fakt, ze se tu neda nic najit - z poslednich pikosek - zmizelo mi strankovani ve foru (na strance se seznamem prispevku) a pokud vyhledam prispevek, o kterem vim ze tu byl (klicova slova v nadpisu + v textu) tak mi to vraci akorat bordel..
Uprimne nevim o kolik ta posledni verze zdvihla traffic, nicmene pro stale uzivatele to rozhodne dlouhodobe nic neprineslo - a to jsem tomu dal docela dost casu abych si zvykl, stejne jako u predchozich verzi webu.. :(
Zkus si napr do searche hodit nazev tohohle threadu - "nové cestuj" a koukni co ti to vyhleda.. :)
Kryštof Hájek napsal(a):Mně to teda vyhledá tenhle thread :D
Při vyhledávání ze stránky fóra ano, ale jakmile nově otevřu CL a použiji search z titulní stránky, tak to vyhledá všechno možné... jestli teda kickass1 myslel tuto variantu?
mirjur napsal(a):Při vyhledávání ze stránky fóra ano, ale jakmile nově otevřu CL a použiji search z titulní stránky, tak to vyhledá všechno možné... jestli teda kickass1 myslel tuto variantu?
Yes sir..
Nefunguje mi (Chrome, Firefox) strankovani diskuzi. Tzn. kdyz si vezmu tema treba Cestopisy vidim prvni stranku a dalsi stranky (2,3,4...) uz nevidim a musim vyuzivat fci vyhledat.
L_K napsal(a):Nefunguje mi (Chrome, Firefox) strankovani diskuzi. Tzn. kdyz si vezmu tema treba Cestopisy vidim prvni stranku a dalsi stranky (2,3,4...) uz nevidim a musim vyuzivat fci vyhledat.
ani mne
Prosím o úpravu SQL dotazu, který hledá nejnovější diskuse na úvodní stránce, aby vynechal diskusi Slevy na booking. Je to triviální úprava. Trochu klesne motivace tapetářů a nás nebude otravovat.
Hledám letenky do nějaké konkrétní destinace a na konkrétní datum, viz. např.:
https://imgup.cz/images/2018/07/15/cl.png
Chci prověřit víc míst odletu a musím pokaždé všechno zadávat znovu. Dělám někde chybu ? Díky.
Mimochodem, nechápu ceny British Airways:
MXP - LHR - SEZ - 15200 Kč, vč. odbavenýho zavazadla
LHR - SEZ - 16500 Kč, v ceně pouze příruční
Asi ten přímej spoj obsluhuje nějaký hezčí letadlo ? :-) Tak do detailu jsem to neprověřoval.
kajamarik723 napsal(a):Mimochodem, nechápu ceny British Airways:
MXP - LHR - SEZ - 15200 Kč, vč. odbavenýho zavazadla
LHR - SEZ - 16500 Kč, v ceně pouze příruční
Přímý let si mohou dovolit prodávat dráž než let s přestupem.
Spoj LHR-SEZ operuje identické letadlo jako při trasování MXP-LHR-SEZ ;) Cenotvorba letenek je alchymie a opravdu nezáleží jen na délce trasy, ale na spoustě dalších faktorů. Obecně přímé lety bývají dražší než lety s přestupem, protože jsou prostě pohodlnější. Ceny se navíc tvoří pro páry měst nehledě na přestupy. Pokud je na trase Londýn - Seychely větší poptávka než na trase Milán - Seychely, je logické, že lety budou dražší, i když z Milána ve finále poletíte stejným letadlem.
Prověřit můžete maximálně dvě místa odletů najednou - čím větší počet, tím nepřesnější výsledky, proto jen takhle, viz odkaz: https://bit.ly/2mkvfri
Nešlo by něco udělat s filtrováním letů ve "vašem" vyhledávači???
Když do filtru zadám 1 PŘESTUP tak to ukáže lety s jedním přestupem pouze na cestě tam, ale zpátky ta filtrace z nějakého důvodu nefunguje a jsou tam lety s 2 i více přestupy.
kajamarik723 napsal(a):Hledám letenky do nějaké konkrétní destinace a na konkrétní datum, viz. např.:
Prosím o info na kterém počítači s operačním systémem a co je to za prohlížeč. Takhle se to chovat nemá, něco je špatně. Díky.
David Eiselt napsal(a):Prosím o info na kterém počítači s operačním systémem a co je to za prohlížeč. Takhle se to chovat nemá, něco je špatně. Díky.
Chyba byla u mně, nevšiml jsem si aktivního dolňku Ghostery v anonymním režimu - po jeho deaktivaci vše ok. Omlouvám se za planej poplach.
Ad cena letenek s BA, díky za vysvětlení, ten přímej let mně taky napadl, je pravda, že kdyby něco lítalo třeba z Brna rovnou na Seychelly :-D Tak bych si taky připlatil :-)