Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)
Fakt by bolo super keby to niekto premazal od toho spamu. To nie je normalne kolko tu toho je.
Spam - v tuto chvíli to aktuálně vypadá na HP takto, včera to chvílemi bylo podobné. Opravdu s tím nejde něco udělat, nějak tomu předcházet? Povolit vytvoření nového příspěvku stejnému uživateli jednou za 30 minut, potvrzovat novou registraci mailem, použít při registraci Captcha, ...?
Neboj vsetko bude, chce to len cas vid rovnake nicky sa podarilo zablokovat po par rokoch.
Takze dockaj casu jak hus klasu :)
Easy řešení je dát práva na čištění plevelu více uživatelům. Zvolit moderátory, jako je to třeba na stackoverflow. S omezením jen na spamy.
Jj, už to tu někdo nabízel. I já bych to mohl dělat, kdyby byl zájem, on-line jsem skoro pořád. Což nic nemění na tom, že předcházet spamu je lepší než ho mazat.
To tady spamujete roboty ať dostanete práva moderátora a stejně Vám jde jen o mazání příspěvků legendy Mikira.
Že se nestydíte :-D
Ahoj, počítávám vám cestovatelská mapa správně počet zemí?
Odstranil jsem všechny země z mapy, ale stejně profil říká "Navštívil jsem 3 země světa".
Díky
Mně to ukazuje o 2 víc než je skutečnost. Že by součet Navštívil jsem + Chystám se navštívit?
Ahoj, ví tady někdo, zda se dá vyhledat nějaké starší téma v diskuzi? Nebo dá se nějak vyhledávat vůbec nějaké info staršího data? Děkuji za pomoc.
Hm, tak to jsem tu asi blbě 🤕 nějaké info k použití webu, nebo pokus - omyl? Sorry, nechci tu nějak zlobit štamgasty, ale nevím zda mi jako nováčkovi projdou chyby
Nevím jestli by to bylo technicky možné, ale když mě tady zaujme nějaký cestopis a s velkou jistotou vím, že ho tady budu třeba za rok těžko dohledávat, přidat možnost stáhnout do nějakého formátu, do začátku třeba pdf. Protože tady zpětně něco najít je peklo.
V souvislosti s tím by nebylo špatné v systému nedovolit publikovat cestopis, dokud ho autor nepřiřadí k určité zemi, pak cestopis lze vyhledat podle státu.
Stačí se podívat na posledních 24 cestopisů a kolik z nich to chybí - Panama, Brusel, Tenerife, Tenerife, Madeira, Havaj, Zanzibar - takže více jak čtvrtině. Ty cestopisy tady časem zapadnou a v současném stavu je tady už nikdo nikdy nenajde.
Co tohle? Původně to byl jen nápad, ale možná je čas jej zrealizovat?
Člověk by si uložil akci, cestopis, jakoukoliv stránku z průvodce a dostal by i notifikaci na nový komentář, možná aktualizaci obsahu?
Státy nebyly povinné, aby se dalo vyjádřit k čemukoliv - jak se sbalit do zavazadla, revolut karta tu byla... ale to je asi vše. Takže stát bychom mohli přidat jako podmínku.
Máš pravdu, fórum takhle funguje od začátku :)) a stále https://www.cestujlevne.com/disk...sledovane/
A co třeba normální , uživatelsky vlídné vyhledáváni podle hesel? Spousta zajímavých informací je v textech diskusí na fóru, které jsou ale zpětně nedohledatelné. Proč ani po pěti letech (ne)fungování tohoto paskvilu fóra něco tak esenciálního stále není v provozu? Příště se už raději neptejte, když z vaší strany je pak nulová reflexe podnětů že stran uživatelů.
Nevim, jestli tomu dobře rouzumim - sledované jsou fajn, jenže člověk nikdy neví, co se mu kdy v budoucnu bude hodit. Jako třeba já teď budu potřebovat info k takovým 5, 7 místům západního Středomoří a nějak nevím odkud se na to vrhnout.
Kdybych si mohla dat do vyhledávacího řádku místo, tak jedu bomby👍
Popravdě, jsem tu par dní ale pořád se úplně neorientuju, jako třeba najít svoje sledované diskuze....? Nebýt odkazu níže, tak fakt nevím 😬asi jsem veterán😳
Ale abych jen nehaněla.....Jsou tu moc hezké cestopisy a fotky👍
David Eiselt napsal(a):Máš pravdu, fórum takhle funguje od začátku :)) a stále https://www.cestujlevne.com/disk...sledovane/
Vyhledávání je jedna věc, ale já pořád nerozumím tomu, proč je vidět jenom posledních 12 témat z fóra/z akčních letenek/na blogu a v průvodcích. Proč proboha jen 12? Proč nemůžu listovat dál a dál třeba v řádu stovek? Upřímně neznám na internetu žádný jiný web obsahující nějakou formu diskuzního fóra, který je takhle šíleně omezen.
Ta "žhavá témata" na titulce nebyla imho nikdy zamýšlena jako vstup do fóra, které si můžeš normálně rozkliknout z horního menu a listovat si všemi diskuzemi jak potřebuješ daleko do minulosti.
To, že to je řešení uživatelsky řekněme matoucí je druhá věc.
To taky není úplně ideální, protože ve fóru (z horního menu) si musíš nejprve vybrat oblast/téma a pak teprve můžeš listovat. A protože na jedno téma existuje 150 vláken, tak nemáš šanci... už jsem zkoušel takto něco hledat, věděl jsem, že o tom byla diskuze cca před 14 dny... dlouho mi to trvalo. Tudíž Jardova myšlenka listování v tématech chronologicky daleko do minulosti jako na hlavní stránce je ok.