Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)
dotaz, po načtení vyskočí "souhlas...GDPR..." a jsou tam pouze dvě možnosti, buď souhlas, nebo spravovat možnosti
nešlo by přidat jedno tlačítko - "odmítnout vše" , ať nemusí člověk rolovat a vypínat "oprávněný zájem" přes spravování možností?
Upraveno, nyní lze zavřít křížkem a možná kliknutím vedle (?). Jen netuším, jestli ta zpráva nebude otravovat při každém příchodu na web.
Tohle je bohužel krok ze strany EU, který nedává logický smysl a Google nám od 16. ledna hrozí penalizací, takže už nastal čas.
Dobré ráno, připadám si fakt jak extrémně hloupá blondýna, ale mohl byste mi někdo poradit, jak založit nové téma ve fóru? Prohledala jsem a nemám otázku kam umístit. Díky.
Je nutné jít do konkrétní kategorie, např. FFP https://www.cestujlevne.com/disk...r-programy
Tam je pak akce k založení nového vlákna.
David, pred pár týždňami zmizli z tela príspevkov fotky, teraz sú zobrazené len ako miniatúry pod príspevkom a musíš si ich rozkliknúť. Vieš mi prosím povedať, či sa plánuje návrat do pôvodného stavu alebo do ostane takto po novom? Dík.
Můžete se kouknout do databáze, co zdržuje načítání (nejen) úvodní stránky? Používám Chrome v mobilu i desktopu, děje se to na různých zařízeních. Musím čekat i deset sekund, než se začnou stahovat data. Díky
vl k napsal(a):David, pred pár týždňami zmizli z tela príspevkov fotky, teraz sú zobrazené len ako miniatúry pod príspevkom a musíš si ich rozkliknúť. Vieš mi prosím povedať, či sa plánuje návrat do pôvodného stavu alebo do ostane takto po novom? Dík.
Načítání fotek jsem opravil 🙏
Leoš Literák napsal(a):Ani ukládání komentářů není zrovna rychlé. Nebo je to zase načtení diskuse po uložení?
Nedávno jsme zjistili, že čím více máš nepřečtených příspěvků u témat, který sleduješ, tím pomalejší je načítání toho čísla z db. Zkus kliknout na tlačítko "Označit vše jako přečtené" ve fóru. Je to v plánu optimalizovat.
Stará se někdo o tento web? :-) Provize za prodej letenek je pro pana Eiselta asi OK, ale aktualizovat informace u konkrétních destinací, když Vám ty informace někdo pošle na zlatém podnose, tak nic.
Co už, úroveň klesá. Škoda.
O obsah, resp. aktualizaci konkrétních destinací se teď starám primárně já a přiznávám, že u méně čtených průvodců se moc nedaří držet obsah aktuální.
Nejsnáz se reaguje a upravuje podle komentářů rovnou pod destinacemi/letišti, ale ano. Úpravy těch méně žádaných často trvají i týdny. Nějaké přenastavení procesů úpravy je rozhodně na místě.
Asi nacase prehodnotit pristup a prejst na wiki model, kde ich aktualizuju registrovani uzivatelia sami
Kryštof Hájek napsal(a):O obsah, resp. aktualizaci konkrétních destinací se teď starám primárně já a přiznávám, že u méně čtených průvodců se moc nedaří držet obsah aktuální.
Nejsnáz se reaguje a upravuje podle komentářů rovnou pod destinacemi/letišti, ale ano. Úpravy těch méně žádaných často trvají i týdny. Nějaké přenastavení procesů úpravy je rozhodně na místě.
Na https://www.cestujlevne.com/disk...ply=154064 napsal David mj.
Průvodci
- dostanou větší prioritu, tu nejvyšší a celý web se jim trochu přizpůsobí. Už nechceme být web s akčními letenkami
Je to z roku 2022 a celkem dost si to odporuje s tím, co píšeš o úpravách destinací a potřebě přenastavení procesů... Pokud má něco nejvyšší prioritu , mělo by to vypadat jinak.
Prioritu mají průvodci a letiště u mě už několik měsíců. Bez toho by žádní noví nebyli vůbec :)
Jen zkrátka v momentální situaci není možné stihnout promítnout všechny komentáře ihned.
O něčem na způsob "wiki-modelu" jsme už diskutovali a asi by to mohla v budoucnu být jedna z cest.
Nejde mi upravit příspěvek. Kliknu v https://www.cestujlevne.com/disk.../strana-26 na Upravit u mého příspěvku a hodí mě to na stanu 1 vlákna.
A kdybych chtěl upravit můj příspěvek výše, taky nejde, chová se to stejně.
EDIT: už je to spravené
@Míša K. to je snad dobře, ne? Poslední příspěvek se necituje, strašně to pak plevelí vlákno.
Mně to přišlo nějak intuitivní, aby bylo jasné komu a na co odpovídám, když se třeba sejde víc odpovědí v jeden moment... ale asi mě to tolik netrápí, jen jsem měla dojem, že to dříve šlo - celé vlákno jsem zde ale nečetla, to přiznávám, takže jestli se to tu řešilo, tak se omlouvám... :-)