Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

David Eiselt: Když už je tu perfektní průvodce letišti, chybí mi u každého letiště interaktivní mapa, kde se nachází. Plus se to dá promítnout celkově všechny letiště světa do jedné mapy jako to má flightsfrom.com. :)

1 Citovat

@David Eiselt: ...fotky naležato - tohle už jsme jednou taky řešili, ověřím. Je někde příklad?...
Třeba můj první příspěvek v https://www.cestujlevne.com/disk...vek-186483.

0 Citovat

Boti se umí registrovat, takže tvůj optimismus kolem spamu nesdílím.

0 Citovat

U vyhledávání zájezdů mi chybí možnost zadat počet osob a celkovou cenu. Některé vypadají zajímavě pro solo cestovatele jako základna pro výpravu. Jenže když pak naklikáte v objednávce jednu osobu, cena vyskočí, nebo zájezd není dostupný. Díky

2 Citovat

Je pro nás jednodušší mazat účty, než jednotlivé komentáře. I případná fce nahlášení může zablokovat a skrýt poslední příspěvky, takže to otevírá více možností.

Zájezdy a počet osob je v řešení, nemáme pro to data od CK zatím. Zájezdy ale bohužel nebyly nikdy postavené pro jednotlivce a cena se tak musí počítat x2.

0 Citovat

Někde existuje příplatek za neobsazený pokoj. Tak snad se vám podaří získat data.

0 Citovat

Já znovu poprosím o SZ i přes mobil.
Je smutné, když něco s někým rozjednám přes comp, následně už na mobilu s daným/žádným uživatelem nemohu komunikovat a než se dostaneme opět k počítači, je to pasé.

1 Citovat

Možná by to chtělo přidat průvodce aerolinkou. https://www.airways.cz/zprava/pr...eni-linky/ Tedy pokud to není extrémně velký problém; dle nepřidání Seletaru do letišť bych mohl soudit, že je. 😆

2 Citovat

Jo, super nápad, přímý spoj do Mongolska je velice lákavý.

1 Citovat

Tak to byla rychlost, úplně se mi zatočila hlava. 😵

1 Citovat

Čekali jsme na něco hmatatelnějšího... čímž jsou ceny letenek :)

0 Citovat

Ale já to myslel upřímně. Jinak pražské letiště na FB tvrdilo, že tam ty ceny jsou, když tam ještě nebyly. 😆

0 Citovat

Na cestovatelské mapě Kosovo se zobrazuje jako stát "-99"

0 Citovat

To na Kosovosedí, ne? 😆

0 Citovat

To jo! 😄

Ale v mé perfekcionistické hlavě to pořád nesedí. Musím mít vše správně a hlavně rovně.

0 Citovat

to sa tu reportovalo uz pred rokmi

3 Citovat

Nebylo byl lepší místo přiživování a znepřehledňování diskuze o saloncích založit v průvodcích letišti podstránku pro ně?

4 Citovat

Určitě by řada autorů cestopisů přivítala možnost zálohovat své cestopisy. Ideální by byla možnost exportovat celý cestopis včetně všech foto, příp. i včetně diskuse, do souboru rozumného formátu: HTML, doc, pdf, ...

6 Citovat

Sjednotit do jednoho oddílu příspěvky a komentáře při zobrazení v profilu. 

0 Citovat

Nešlo by podobně jako jde zvolit napr. tučné pismo zvolit "neviditelné" pismo pro nepřihlášené a pro vyhledávače? Tím by se omezily návštěvy stránek nepřihlášenými vyzobavaci slevovych kódů.

6 Citovat

Poslední dobou se na CL roztrhl pytel se strojově přeloženými dotazy zahraničních "osob". Např. dneska pod letištěm Šen-čen. Nebo onehdá u Neosu se Ind ptal na výrobu koláčků z Ghí v zavazadle. 🤨 Jedná se zase o nějaké AI boty? Nebo má CL tak dobré SEO? 

0 Citovat

Nejedná se o boty, ale o reálné cestovatele ze zahraničí .

Již několik měsíců pracujeme na překladech obsahu průvodců do dalších jazyků. Chceme s CL do světa a šířit náš obsah mezi cestovatele na všech kontinentech.

Logicky pak není cílem mít čistě obsahové weby, ale postavit kolem nich komunitu cestovatelů, stejně jako se děje zde.

No a napadlo nás to celé propojit a utvořit něco, čemu říkáme „worldwide travel community“.

Jednoduše tak může vzniknout diskuze, kdy se k tématu objeví dotaz od Španěla, na který zareaguje Němec a celé si to bude číst Čech ve svém vlastním jazyce.

Chvíli jsme to drželi pod pokličkou, ale už je tedy čas nasadit fci Zobrazit původní text, aby „strojově přeložené texty“ dostály svého významu, že se nejedná o spam.

Jo, budou tu vznikat chyby s nedokonalostmi, viz Ghí nebo Maďar, co vlastně nevěděl sám co píše... Z toho co ale sledujeme, se vše vyvíjí nad očekávání dobře.

Tímto vám představujeme projekt Cestee.com.

Cestovatelské účty jsou propojené a váš login funguje napříč všemi verzemi, tedy i Cestee.sk. V současné chvíli pro vás co používáte CL ale není na přeložených verzích nic navíc. Vše budeme postupně implementovat a sjednocovat, ale to bude pár měsíců ještě trvat...

1 Citovat

Takze v tej novej verzii sa uz daju posielat ss v mobilnej verzii alebo na tom stale pracujete ?

4 Citovat

David Eiselt napsal(a):

Chceme s CL do světa a šířit náš obsah mezi cestovatele na všech kontinentech.

 

Šíření obsahu na všech kontinentech je skvělé, ale je důležité mít co šířit. Jedna akce každé tři dny není úplně ideální pro udržení kontinuální pozornosti publika. Pro dosažení lepšího efektu by bylo vhodné zvýšit frekvenci akcí a pak už se zamyslet nad obsahem na různéch kontinentech. 

1 Citovat

Šíříme právě ten obsah, tedy průvodce ;) Akce jsou dost specifická záležitost a i když možná budou i na zahraničních verzích, stěžejní nejspíš nebudou. Ostatně ani tady na CL už dávno nejsou.

0