Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)
Tak jestli dáváte přednost překladu průvodců před jejich aktualizací, bude to ještě zajímavé. 😆
Při vší úctě, to je úplná fantasmagorie. Cizinci co sem chodí o žádnou komunitu nestojí. Mají dotaz a hledají kde by na něj dostali odpověď. Je nezpochybnitelným právem majitele webu určovat jeho směřování. Ale až většinu nových příspěvků budou tvořit tyhle přeložené otázky, směřovat bude beze mě.
CL vzešlo z desítek otázek denně, na které jsem dával odpovědi sám.
Později časem jste se ke mě přidali i vy, zkušení cestovatelé, kteří měli co předat ostatním a tím vznikla tato komunita.
Nemám ambice, aby i fórum bylo cizojazyčné a z logiky věci to ani nejde. Komentáře pod obsahem dávají smysl, protože je jedno, jestli dopravu z letiště řeší Čech nebo Němec.
Věřím, že větší frekvence komentářů a aktualizací přispěje všem. Pokud to tak nebude, zatáhnout za ruční brzdu jde v tomto případě kdykoliv.
Jox, mrkni co je přeložené - ven jdou jen aktualizovaní průvodci.
Nikomu nejde z mobilu poslat novou soukromou zpravu nekomu, s kym si jeste nepsal. Misto toho dostanu radu, abych se netrapila vymoly.
Tak ambice sice cením, ale to je tak vše. Tento projekt je odsouzen k zániku. Ve stávající podobě je to navíc nepoužitelné. Když už uvádíte ceny, tak by bylo dobré je uvádět vždy ve stejné měně, a ne jednou v místní a jednou v USD (např. Soul). A používat tooltip na přepočet měny zjevně nikoho z vývojářů, ani členů týmu také ještě nenapadlo. Není nic horšího, než si každou částku pracně přepočítávat, kolik je to vlastně peněz. No nic. Tak snad příště.
Chrome na počítači mi poslední dva dny zobrazuje rozbitý design cestopisů na adrese https://www.cestujlevne.com/cms/cestopisy. Vidím jen obří obrázky. Takhle ten Nepál nedopíšu :-)
Btw v cestopisu nejdou vkládat odkazy?
Přes Chrome developer jsem odstranil obrázek a zjistil jsem, že rozepsaný cestopis je prázdný. Fakt dík. Večer práce v prdeli. Že jsem to raději nepsal v Google docs či Wordu.
Leoš Literák napsal(a):Přes Chrome developer jsem odstranil obrázek a zjistil jsem, že rozepsaný cestopis je prázdný. Fakt dík. Večer práce v prdeli. Že jsem to raději nepsal v Google docs či Wordu.
a potom sa niekto cuduje, ze davam odkaz na moj web :)) ved sme sa poucili z AL...
Můžu se zeptat, co je tedy nadále podstatou, hlavním cílem CL?
Poslední dvě strany totiž informují o tom, že:
1) Již několik měsíců pracujeme na překladech obsahu průvodců do dalších jazyků. Chceme s CL do světa a šířit náš obsah mezi cestovatele na všech kontinentech.
2) Akce tady na CL už dávno nejsou stěžejní.
3) Nejsou ambice, aby i fórum bylo cizojazyčné a z logiky věci to ani nejde. Komentáře pod obsahem dávají smysl, protože je jedno, jestli dopravu z letiště řeší Čech nebo Němec.
Akce tedy plánujete dávat spíše občas, pokud se objeví něco extra. Plus to prokládat nabídkami cestovek. Nicméně už to pro vás není stěžejní, ani prodej letenek přes družbu se SA.
Průvodci po lokalitách budou cizojazyčné. Slibujete si pod nimi větší počet dotazů od cizojazyčných cestovatelů. Nicméně forum cizojazyčné nebude, to bude pouze pro CZ komunitu.
Tedy dva souběžně existující světy uživatelů?