Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)
Tak jestli dáváte přednost překladu průvodců před jejich aktualizací, bude to ještě zajímavé. 😆
Při vší úctě, to je úplná fantasmagorie. Cizinci co sem chodí o žádnou komunitu nestojí. Mají dotaz a hledají kde by na něj dostali odpověď. Je nezpochybnitelným právem majitele webu určovat jeho směřování. Ale až většinu nových příspěvků budou tvořit tyhle přeložené otázky, směřovat bude beze mě.
CL vzešlo z desítek otázek denně, na které jsem dával odpovědi sám.
Později časem jste se ke mě přidali i vy, zkušení cestovatelé, kteří měli co předat ostatním a tím vznikla tato komunita.
Nemám ambice, aby i fórum bylo cizojazyčné a z logiky věci to ani nejde. Komentáře pod obsahem dávají smysl, protože je jedno, jestli dopravu z letiště řeší Čech nebo Němec.
Věřím, že větší frekvence komentářů a aktualizací přispěje všem. Pokud to tak nebude, zatáhnout za ruční brzdu jde v tomto případě kdykoliv.
Jox, mrkni co je přeložené - ven jdou jen aktualizovaní průvodci.
Nikomu nejde z mobilu poslat novou soukromou zpravu nekomu, s kym si jeste nepsal. Misto toho dostanu radu, abych se netrapila vymoly.
Tak ambice sice cením, ale to je tak vše. Tento projekt je odsouzen k zániku. Ve stávající podobě je to navíc nepoužitelné. Když už uvádíte ceny, tak by bylo dobré je uvádět vždy ve stejné měně, a ne jednou v místní a jednou v USD (např. Soul). A používat tooltip na přepočet měny zjevně nikoho z vývojářů, ani členů týmu také ještě nenapadlo. Není nic horšího, než si každou částku pracně přepočítávat, kolik je to vlastně peněz. No nic. Tak snad příště.