Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Rozumím tomu, co zde sepsal David, ale obávám se, že to nebude fungovat. Vidím to všude okolo sebe. Pokud současná generace potřebuje jakoukoliv informaci, zeptá se ChatGPT. Dostane aktuální informaci a hlavně okamžitě. Nikde nic hledat nepotřebují a hlavně ani nechtějí. 

1 Citovat

A když už jsme u těch připomínek k diskuzi, tak hned jedna aktuální. Pokud přidám příspěvek, který už se na stránku nevejde, tak by bylo docela fajn, kdybych se po jeho odeslání na tu novou stránku automaticky přesunul. 

2 Citovat

Já myslím Davide, že úplně přesně "nesouzníš" (nemám tenhle výraz rád, ale tady se mi kupodivu líbí použít) s tím, jak uživatelé CL v této diskuzi k současnému tématu reagují.
Nikdo soudný nepopírá, že CL funguje jako způsob vaší obživy. I to, že doba levných letenek, errorů a podobných akcí, které vás prodejem zde na CL živily, je pryč. A že je třeba zkusit i jinou variantu webu.
Jen prostě asi z nostalgie je lidem líto, že nový projekt je na cestě, zatímco starý není vedení CL schopno doladit k solidní funkčnosti. A než schopno bych spíš použil slovo ochotno, viz. Leošovy nabídky za poslední roky.
Ale zamáčkněme slzu, nářky uživatelů na diskuzním foru vám účty nezaplatí, život jde dál. Spousta starých uživatelů CL už tu není, další odejdeme, další zase přijdou, život jde dál.

11 Citovat

Dovolím si jen podotknout, že na nefunkční vyhledávání se tady hromadně poukazuje již doby, kdy jste se rozhodli shodit zcela funkční forum a nahradit jej tímto, nespíš věčným, nedodělkem. To jest od roku LP 2017(?). Nerozumím, proč je tento v jádru racionální požadavek tak ostentativně ignorován.

Co se překladů týče, jsem poněkud skeptický vzhledem k tomu, že některé věci jsou stěží pochopitelné i v češtině. Viz. "Globální komentáře jsou prostě věc, která bude přinášet pain do CL, ale věřím, že po přiznání originálu je vše srozumitelnější a krkolomné překlady je nyní snadnější akceptovat. Díky více komentářům pak častěji aktualizujeme jednotlivé průvodce."

7 Citovat

Já Davida chápu, je to jako OnlyFans - můžeš se tam jen tak pro zábavu předvádět ve spoďárech jak chceš, ale pokud tě to má uživit, je potřeba rozjet větší akci...

4 Citovat

Výše uvedenému citátu (nad komentářem Sue, který mi do toho vlezl) moc nerozumím a to mě jazyky živí, co je to za paskvil ten češtin?

A jen tak na okraj, ten název Cestee, to opravdu funguje? Anglicky mluvící cizinec z toho má pochopit, že se (patrně) jedná o 'Cesty'? Protože se to sice vyslovuje úplně jinak, ale on bude určitě to slovo v češtině znát??

Kdybych se dneska nepokoušela - opět marně - někomu poslat z mobilu soukromou zprávu,  tak jsem si mohla tyhle podrážděné komentáře odpustit a neztrácet už tady čas. Adiós!

2 Citovat

To je skoro až na nějakej hackaton a udělat si vlastní forum s funkčním vyhledáváním, SZ a ideálně i moderací typu warforum/živě.cz.

2 Citovat

@Ridder

Též je to varianta. Svět se netočí kolem CL

2 Citovat

Tak je pravda, že fórum ve stylu vbulletin asi zas tolik místa a konektivity na serveru nezabere, aby se to nezaplatilo z nějaký běžný bannerový reklamy...ale co zas až to někoho dalšího přestane bavit, a hodí do toho vidle? :-)

0