Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Neřeknu vám, co je to zač, cenzurujem, ještě než začnem, ale jsme nejlepší.

Taky ho mám 30cm.

6 Citovat

Negooglim, fb nemám a když potřebuji něco vědět ohledně cestování, zeptám se na cestovatelskych webech a to proto, že spoléham na to, ze kdo odpoví se bude stydět napsat volovinu, protože se poměrně všichni ( známe firmy) mezi sebou znají 😜

1 Citovat

nucene premisteny brumak napsal(a):

Neřeknu vám, co je to zač, cenzurujem, ještě než začnem, ale jsme nejlepší.

Taky ho mám 30cm.

Ano, myslel jsem i na tebe. Po tvých výplodech netoužilo ani zdravé jádro na AL. 😉

1 Citovat

Jasně, protože kdo je zdravý nebo jádro, o tom rozhoduje rádoby tajemný "tadyjetozajimave", co má nejlepší fórum, který svět neviděl. Neviděl doslova :-)

Dík, budu radši "exot s výplody".

4 Citovat

Brume, já vím, že v podobných polemikách sis přímo liboval už na AL. Respektuji, kolik toho máš procestováno i tvé zkušenosti s hledáním letenek v šedé zóně, o které se nemluví. Věř, že v minulosti jsme si spolu vyměnili i několik SZ na AL. Tvé chování na fóru, na cestách, v saloncích, letadlech (z toho, co si sám popisoval) mi však nikdy neimponovalo. Na tvé invektivy reagovat nebudu, neb by to byla jen voda na tvůj mlýn. Vím, že tě baví provokovat. Že já mám nejlepší fórum na světě jsem nikde netvrdil, to je jen tvůj vysněný závěr. Názor na to, že jsi k zdravému jádru nepatřil, je čistě jen můj osobní. Možná tě to překvapí, ale i na živých srazech padlo, že zrovna tvoje fekální a alkoholové příspěvky nejsou zrovna to, po čem by ostatní znovu toužili. Klidně si zůstaň nadále nuceně přemístěný a ploď si třeba tam, kde jsi to celou dobu hanil. Howgh

13 Citovat

Zatím tu přes Cestee přibývají vesměs debilní dotazy od cizinců. Jestli bylo účelem ukázat, že nejen (někteří) Češi jsou nesvéprávní, tak už byl splněn. 😆

8 Citovat

Tak ony se ani jiné, než debilní dotazy čekat nedaly, když to napíšu takto natvrdo. 

1 Citovat

Zas takový pesimista bych nebyl, nejsou debilní všechny. 😆

0 Citovat

Z logiky věci jich bude většina. Kdo se nevyzná a neorientuje, tak se většinou bude ptát pro ostatní hloupě. Kdo je na foru déle, tak má dotazy sofistikovanější. 

0 Citovat

Já myslím jen ty nejhorší, třeba spletení si tohoto webu s webem aerolinky. Nebo psaní osobních údajů do příspěvku. Nebo dotaz na něco, co je už zodpovězeno o půl stránky výše nebo níže. Nebo ignorování průvodců a doptávání se na informace z nich ve fóru... z toho mi čiší tupost, lenost nebo obojí.

2 Citovat

Jo. Dřív to bylo jen sem tam československy. Teď je toho násobně víc v googletranslatorštině. Pecka.

1 Citovat

Tak to bych se chtěl překladače zastat. Jsou to dost kvalitní překlady oproti tomu, co by vychrlil Google Translate.

0 Citovat

No jo, ale sebelepší translator nevylepší obsah 😀

3 Citovat

k dokonalosti už tomu pak budou chybět jen fake "customer service representatives" z Nigérie, co se vyrojí na každý podobný dotaz na fejsbuku, za účelem instalace appky na převod "kompenzace"...

2 Citovat

Vtipná věc: na jedne diskuzi jsem si chtel proklepnout jedno ID. 

V dané diskuzi mu to ukazuje, kdy se přidal a XY příspěvků.
Když na jeho jméno kliknu přes diskuzi, tak ho to najde. Ovšem uvádí to 0 komentářů.
Když zadám jeho jméno do vyhledávače, tak ho to nenajde vůbec.

1 Citovat

Príspevok a komentár sú na cestujlevne dve rôzne veci.

Príspevky predstavujú počet príspevkov v rámci diskusií tu vo fóre.

Komentáre predstavujú počet komentárov k cestopisom, letiskám, miestam...

Napr. aj tvoj nick - tu v diskusii vidím - 889 příspěvků, po kliknutí na profil vidím - 382 komentářů.

2 Citovat

No vida, zase jsem chytřejší, díky.

2 Citovat

@David Eiselt
Jaká je spokojenost po prvních týdnech spuštěného webu cestee?

Dotazy jsou zatím stejného charakteru (Umím psát, ale neumím číst)

9 Citovat

Náhodou je super vědět, že hloupost nezná hranic. 😆

9 Citovat

@Jox

viděl jsem, že jsi se zhostil funkce vrchního rádce

4 Citovat

Před 5 dny jsem v komentáři upřesňoval info o parkování na letišti VIE. Promítne se to někdy do textu, nebo průvodci letišti nejsou prioritou CL? Jen abych věděl, jestli snaha těch co poznámky píšou není zbytečná... Protože komentář je sice pěkná věc,  ale časem zapadne, kdežto text článku si snad někdo přečte (i když někdy se dotazům nestačím divit a u některých tazatelů velmi pochybuji o schopnosti přečíst si text a porozumět mu).

3 Citovat

Proto jsem navrhoval koncept Wiki

4 Citovat

Sultan: Anglická verze byla spuštěná zhruba před rokem, ostatní se pouštěly postupně asi do června.

Očekávání od projektu mám osobně až zhruba po 2-3 letech, ale nezávisle na tom, přináší výsledky již nyní, s čímž jsem vůbec nepracoval.

Původní verze byla zamýšlena v čistě překládání obsahu průvodců, od čehož jsme upustili a předpokládám, že v průběhu příštího roku to bude funkčně 1:1 s CL vyjma fóra.

Komentáře jsou za mě super. Nedávno proběhla tuším u Oman Air diskuze, kdy se komplexnější problém vyřešil bez našeho zásahu za pomocí vašich znalostí a odpovědí.

Chápu, že hloupé dotazy jsou otravné, protože odpovědi jsou v textu, ale to se dělo i předtím. Některé komentáře jsou zas přeloženy tak, že člověk musí improvizovat. Nemyslím si ale, že je to něco, co by web, myšlenku webu nebo zdejší komunitu mělo nějak znehodnocovat.

Pevně věřím, že se později budou přidávat cestovatelé ze zahraničí, kteří se nebudou jen ptát, ale i doplňovat obsah tak, jak to děláte vy. Chce to ale čas, i zde to trvalo pár let.

1 Citovat

divan: tak tohle jsme bohužel přehlídli. Určitě chceme mít nejaktuálnější a nejpřesnější informace, ale nějak se stalo, že nikdo z nás komentáře neviděl.

Buď jsme tu nebyli, nebo rychle zapadl. Možná bychom mohli mít nějakou notifikaci nepřečtených komentářů, aby se to nestávalo. Dík

0 Citovat

David Eiselt napsal(a):

Chápu, že hloupé dotazy jsou otravné, protože odpovědi jsou v textu, ale to se dělo i předtím. Některé komentáře jsou zas přeloženy tak, že člověk musí improvizovat. Nemyslím si ale, že je to něco, co by web, myšlenku webu nebo zdejší komunitu mělo nějak znehodnocovat.

Kvůli hloupým dotazům, které se budou hromadit zapadnou důležité komentáře s aktuální situací.
Byla by možnost přidat funkci nahlásit komentář ? Po překontrolováním adminem, by byl hloupý dotaz odsrtraňen.

4