Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

David Eiselt napsal(a):

Nedávno proběhla tuším u Oman Air diskuze, kdy se komplexnější problém vyřešil bez našeho zásahu za pomocí vašich znalostí a odpovědí.

Tak to je stejné jako tady, kdy problémy řeší jen komunita zdarma a ti, co mají stránku na starosti a vydělávají, téměř s ničím nepomůžou.

6 Citovat

David Eiselt napsal(a):

divan: tak tohle jsme bohužel přehlídli. Určitě chceme mít nejaktuálnější a nejpřesnější informace, ale nějak se stalo, že nikdo z nás komentáře neviděl.

Buď jsme tu nebyli, nebo rychle zapadl. Možná bychom mohli mít nějakou notifikaci nepřečtených komentářů, aby se to nestávalo. Dík

Ale tohle se tu děje opakovaně. Stěžoval si na to tuším několikrát Jox i jiní. Osobně nechápu, proč to nemáte vyladěné, někdo vám tady zadarmo tvoří obsah a z vaší strany se 'nějak' stává, že nikdo není schopný aktuální informace z komentářů přetáhnout.

9 Citovat

Aktualizace podle komentářů je hlavně (nebo jenom) moje práce. Co vidím, aktualizuji hned (80% případů). Je jasné, že dost mi unikne (odhadem 10%), proto je super, že ty komentáře jsou a je možnost přes ně kontrolovat aktuálnost obsahu a případně tady nebo novým komentářem upozornit, že mi to dlouho trvá. To je chyba na nějakém našem systému notifikací, jak zmínil David.

No a ten neaktuální zbytek jsou zkrátka komentáře, na které nezbývá čas ani při nejlepší vůli a týká se hlavně věcí, které ještě na webu vůbec nejsou (nová letiště / průvodci) nebo dlouho neupravovaných průvodců z první várky (upravit komplet 1 velkého průvodce do konkurenceschopné podoby trvá obvykle cca 4-5 dní).

Ano, tohle je asi naše dlouhodobá a největší bolest - velké množství obsahu a málo lidí (přesněji dva).

0 Citovat

Tak ono by úplně stačilo, kdyby se u komentáře dál zapnout atribut, že jde o aktualizaci obsahu. Pak by se s tím dalo lépe pracovat a aktualizaci by zvládla i AI.

Ale ono je to ve výsledku stejně jedno, protože přenositelnost tohoto fóra do jiných regionů je prostě nereálná. 

3 Citovat

Kryštof Hájek napsal(a):

Ano, tohle je asi naše dlouhodobá a největší bolest - velké množství obsahu a málo lidí (přesněji dva).

Tohle je výmluva. Může vás být víc...

Hledali jste někoho do týmu. Hned ten den jsem napsal soukromou zprávu Davidovi...do dnešního dne jsem nedostal reakci.

screenshot-20241210-135510.png

0 Citovat

Sultan Mahagon bin Bordo napsal(a):

@Jox

viděl jsem, že jsi se zhostil funkce vrchního rádce

Ani ne. Jen se vždycky těším, že si přečtu něco nového, ale pak čtu místo novinek takovéhle blafy, spamy apod. a ujede mi kousavá poznámka. 🙂

1 Citovat

No ta brigáda... To bylo asi spíš myšlený jako neplacená stáž a odpověď nebyla potřeba, protože jsou vítáni všichni. Ideálně pokud vám nevadí přesčasy, práce o víkendu a o svátku...

0 Citovat

Často se mi stává, že ruka je rychlejší než hlava a já kliknu na "Nahlásit", protože je to v místě, kde mají normální diskuzní fóra tlačítko pro reply. Nešlo by nastavit, aby se tam po kliknutí na nahlásit objevila možnost "zrušit nahlášení" nebo vyskočilo ověřené ve smyslu "Opravdu chcete příspěvek nahlásit?", kde by se to dalo stornovat?

10 Citovat

Moje řeč!

4 Citovat

Chybí mi možnost prokliku z letiště na průvodce dané země a města. Stejně tak mi chybí ve článcích odkaz na průvodce daného města a země. Když se rozhoduji, zda daná akce je pro mě zajímavá, chci si omrknout průvodce, ale odkazy chybí a jsem donucen použít vyhledávání. Náhodní návštěvníci ale netuší, že takové průvodce máte.

3 Citovat

Průvodce do města dávám skoro vždy, pokud nějaký obstojný existuje. Pokud to není nějaká akce typu Pegasus s 20 destinacemi.

Takže tam vždy ještě dávat celkového průvodce na celou zemi, jo?

1 Citovat

Já bych se chtěla zeptat stran té kůže na trhu .. snad jsem nebyla jediný jouda, který na Davidovu výzvu reagoval, případně ten, který vytvořenou tabulku někde přehlédl  .. tak jen pro připomenutí 

img-20250201-144703.jpg

6 Citovat

Ok, průvodce města u akce (Istanbul) jsem našel, ale třeba letiště nemá proklik na město a zemi: https://www.cestujlevne.com/leti...iha-gokcen

0 Citovat

Na hlavní stránce pod nadpisem Právě se diskutuje jsou vidět i nové komentáře jednotlivých podstránek průvodců, ale na stránce pod tlačítkem Zobrazit další aktivitu https://www.cestujlevne.com/aktivita už ne. Je to chyba nebo záměr?

1 Citovat

Odesílání SZ z mobilního webu už nebude nikdy fungovat? Ptám se pro kamaráda.

10 Citovat

V pořadí je nastavit elastic pro vyhledávání na webu, následovat bude refresh cestovatelského profilu, který bude zahrnovat i admin.

Mě vše ale v mobilu funguje.

Více odkazů bude, vyměníme osnovu na hl. stránce průvodce za lepší info panel.

1 Citovat

Teď jsem pokusně Davidovi SZ odeslala a funguje to. Hurá..... po všech těch letech a připomínkách.

0 Citovat

Posílal jsem včera, nefungovalo to. Ani jsem neviděl historii chatu. Po přepnutí do PC režimu to šlo.

EDIT: Hm, dnes funguje. Tak se to asi nějak automagicky spravilo? 😆

1 Citovat

Co vím, že na mobilu nefunguje, je vytvoření nové zprávy. Ale posílání a odepisování v existujících konverzacích (případně proklik odsud z fora) fungoval za mě vždy.

0 Citovat

Tak já jsem psal zprávu někomu, s kým už jsem si předtím psal, a neviděl jsem ani tu předchozí konverzaci, ani se mu moje zpráva neposlala. Teď jsem psal z PC a moje odeslaná zpráva se neobjevila, až po refreshi stránky.

0 Citovat

Mám to stejně, odeslaná zpráva se na NB objeví až po refreshi. Chvíli jsem měl strach, že to budu muset psát znovu.

2 Citovat

Jak můžu založit nové vlákno ve fóru? Je to teda ostuda, že to po 9 letech nevím, otázka je, jestli moje ostuda nebo ostuda CL... prostě buď jsem slepej nebo blbej nebo to prostě nejde, ale nenašel jsem nikde možnost nové vlákno založit.

1 Citovat

Ve fórech vyhledáš fórum a tam je nahoře založit nové. :)

1 Citovat

Evidentně to jde, když to dokáže i léková spammerka. 😆 Mě by spíš zajímalo, jak nahlásit první příspěvek ve vlákně.

6 Citovat

mňa by zaujímalo prečo stále vidím v každej téme tlačidlo "Přejmenovat" keď na to nemám práva - to som reportoval x rokov dozadu 🙃

5