Vaše lety 2018
Já vím, že je ještě celkem brzo, ale třeba už někdo něco zajímavýho políčil ;) Za mě zatím jen tohle
02-03/2018
PRG-HEL
HEL-BKK
DMK-KBV
LGK-KUL
KUL-KIX
KIX-HEL
HEL-PRG
zatial len eilat, som si povedal, ze uz nebudem kupovat nic dlho dopredu, ako so mnou teraz vypiekol wizz s kluzom
Tak jsem neodolal a za 46,5 € u Ukrajinců vzal prodloužený víkend v Kyjevě. Chci udělat pár změn v práci, tak uvidíme, jestli to proletím, ale je to ještě daleko a stálo to hříšně málo.
03/18 Praha-Kyjev-Praha (UIA)
kopecky napsal(a):Tak jsem neodolal a za 46,5 € u Ukrajinců vzal prodloužený víkend v Kyjevě. Chci udělat pár změn v práci, tak uvidíme, jestli to proletím, ale je to ještě daleko a stálo to hříšně málo.
03/18 Praha-Kyjev (UIA)
btw ja taky neodolal a přidal jsem 04/18 Praha - Kyjev RT ;)
zatím 01/18 KTW - MST RT, ale neboť jsou letenky jen za 218kč RT,tak asi necháme propadnout zpáteční a něco vymyslíme ještě po Evropě.
pokracovani z 11/2017
bkk-kul-airasia
kul-makassar-airasia
makassar-gorontalo-makassar-lion
makassar-bali-garuda
bali-labuan bajo-bali-nam air
bali-manila-cebupacific
puerto princesa-cebu-cebupacific
cebu-siargao-cebu-cebupacific
cebu-manila-airasia
27.3.manila-dubai-cebupacific
18/06 PRG-CDG, OK, 319
18/06 CDG-SXM, AF, 343
27/06 SXM-CDG, AF, 343
28/06 CDG-PRG, AF, 321
16/07 PRG-KBP, PS, 733
16/07 KBP-TSE, PS, 739
05/08 IST-KBP, PS, 738
05/08 KBP-PRG, PS, 733
Februar : Budapest - Kijev - Dubai - Manila - Ho Chi Minh - este neviem odkial do - Manila - Dubai - Kijev - Budapest (mix UIA, Wizz, Cebu)
Jul : Budapest - Tirana (Wizz)
September: Budapest - Kiev - Almaty - Astana - Budapest (mix UIA, Wizz ...na toto sa tesim najviac)
kopecky napsal(a):Tak updatuji:Tak jsem neodolal a za 46,5 € u Ukrajinců vzal prodloužený víkend v Kyjevě. Chci udělat pár změn v práci, tak uvidíme, jestli to proletím, ale je to ještě daleko a stálo to hříšně málo.
Na leden mě čeká 2,5 týdenní trip po JV Asii, ale ještě ho musím doskládat.
01/18 PRG-DOH-BKK (Qatar): Boeing 787
01/18 DMK-REP (Air Asia)
01/18 REP-KUL (Air Asia)
... zatím těžko říct, ale asi něco jako Langkawi-Krabi-DMK, Singapur-Krabi-DMK, Hongkong-Singapur-Krabi-DMK.
01/18 BKK-DOH (Qatar): Airbus A380, 18h stopover
01/18 DOH-PRG (Qatar)
04/18 Bratislava-Sofia-Bratislava (Wizz) za 20 €
02 - BTS-DXB-CMB a späť
04 - BTS-IEV/KBP-EVN-KBP-BUD
07 - IFO-KBP-VIE
A skúsim ešte september/október niečo s UIA, asi Almaty a nejak biškeku domov. A samozrejme nejaké víkendovky na východ.
A mama bude mať 60, tak asi UIA Dubaj v novembri :D
@voughne, september máš už kúpený, či to v pláne?
Astana - Budapest 9. septembra uz kupena (zadarmo\25 € :O) . Cakam kym UIA nahodia Almaty 29. augusta (sak treba vyuzit statny sviatok nie? :D) Som to malom kupil na jun, ale Nomadske hry v Kyrgyzstane vyzeraju coolovo a su len raz za 2 roky ... to musim vidiet :) Ked to cele bude sikmooke Gruzinsko, tak nech je uz september 2018 zajtra :D
02/03 - PRG - HEL - BKK - KBV - LGK - KUL - KIX - HEL - PRG
03 - PRG - KBP -PRG
05 - PRG - MAD - JFK - PIT - LAS - SFO - LHR - TXL
07 - PRG - KBP - CWC - KBP - ODS - KBP - PRG
08 - BTS - SOF - BTS
a dovolená je v p.....
norbic napsal(a):Líbí se mi tenhle routing. Předpokládám, že je to open-jaw s AY a přelet KUL - KIX s AK. Jestli je to tak, kolik to u finů přišlo?02/03 - PRG - HEL - BKK - KBV - LGK - KUL - KIX - HEL - PRG
Mailand napsal(a):Líbí se mi tenhle routing. Předpokládám, že je to open-jaw s AY a přelet KUL - KIX s AK. Jestli je to tak, kolik to u finů přišlo?
jj, ti Fini stáli 240EUR a přelety s Air Asia i odbavenýma kuframa při big sale cca 3000 CZK, takže celkem lehce pod 10k
Taky malý update. Konečně jsem doplánoval JV Asii. Segmenty s AirAsia a Scootem jsou jen s příruční batožinu, tak jsem zvědavý. Na rozdíl od norbica jsem Big Sale zmeškal, resp. dočkal se ho, ale jen pro termíny od března 2018:
01/18 Praha-Doha-Bangkok (Qatar)
01/18 Bangkok-Siem Reap-Kuala Lumpur (AirAsia)
01/18 Kuala Lumpur-Singapore-Krabi (Scoot)
01/18 Krabi-Bangkok (Bangkok Airways)
01/18 Bangkok-Doha-Praha (Qatar)
---
04/18 Bratislava-Sofia-Bratislava (Wizz) za 20 €
Ještě jsem byl dnes na vážkách s Kutaisi, ale nakonec zvítězila má nechuť ke koupi Wizz členství a strach z říjnové zimy. Stejně nevím, jestli ty lety od 02/18 proletím nebo ne, tak nemusím mít ještě další let na seznamu. Nejspíš budu dělat velké změny :-D
norbic napsal(a):Ten jsem sice chtěl, ale systém mě už na něj nepustil, tak mám jen 16-18 a na pátek musím dovolenou.@ kopecky koukam , že letíš do Kyjeva v březnu, taky máš velikonoční termín?
kopecky napsal(a):já měl taky dubnový termín, ale změnili mi odlet o 3 hodiny, tak jsem jim napsal, buď mi to změní na velikonoční termín, nebo full refund a mám ho :DTen jsem sice chtěl, ale systém mě už na něj nepustil, tak mám jen 16-18 a na pátek musím dovolenou.
norbic napsal(a):Tak to by nebylo špatné :-D (trošku závidím). Na druhou stranu bych přišel o ubytování, za které mi Booking má zaplatit 13 USD (aspoň podle mailu). Tajně doufám, že by mohli posunout páteční odlet na večer...já měl taky dubnový termín, ale změnili mi odlet o 3 hodiny, tak jsem jim napsal, buď mi to změní na velikonoční termín, nebo full refund a mám ho :D
U mňa sa to tiež rozrástlo
01- sobotná otočka do Londýna (Ryan voucher)
02-flydubai colombo
04-wizz+uia Arménsko
08-zakarpatie asi Leom a naspäť s UIA z Ivano Frankivsku cez Kyjev
09-wizz+uia Almaty a Astane
10- s kolegom cizy to vyzerá na motor sich do zaporozia, zatial máme len wizz do kyjeva
norbic napsal(a):Hezky! Ti fini to byla nějaká chybka nebo se podařilo upustit palivo?jj, ti Fini stáli 240EUR a přelety s Air Asia i odbavenýma kuframa při big sale cca 3000 CZK, takže celkem lehce pod 10k
norbic napsal(a):jj, ti Fini stáli 240EUR a přelety s Air Asia i odbavenýma kuframa při big sale cca 3000 CZK, takže celkem lehce pod 10k
To je super cena. To byl nějaký error nebo akce? Všiml jsem si, že Fini mají často slušnou cenu. Taky bych chtěl ještě sehnat nějakou JV Asii únor/březen.