Prodám 2ks zpáteční letenky z Amsterdamu do Guatemaly za 7200 Kč/os
Ahoj,
s těžkým srdcem a slzami v očích bych chtěl nabídnout k prodeji 2ks zpátečních letenek se společností AEROMEXICO z Amsterdamu do Guatemaly a zpět. Odlet je 19. 11. 2017 po 22. hodině večer z Amestardamu a návrat je 3. 12. 2017 kolem 18. hodiny do Amsterdamu.
Původní cena letenky je cca 4000 Kč, změna jména (potvrzeno přímo od AEROMEXICA, že toto lze i s cenou) stojí 128 EUR. Celkově prodám letenku za 7500 Kč, ideálně oba kusy (celkem tedy 15 000 Kč za dvě zpáteční letenky).
Měli jsme naplánované výletay po Guatemala a poté přesun do Belize. Bohužel z osobních důvodů nemůžeme letět.
V případě zájmu se ozvěte a domluvíme se na platbě a přerezervaci.
Děkuji.
JP
EDIT: Cenu jsem vážně blbě uvedl a počítal. Takže změna jména stojí 128 EUR a leltenku místi 4000 Kč nabízím za 3000 Kč. Celkově je tedy cena cca 6300 Kč za zpáeční letenku/osoba. K dispozici 2 kusy.
tonic napsal(a):Ještě 300 Kč k tomu vydělat. :DNekompromisná ponuka, presne na korunu ako počítam chcete náklady vrátiť :)
tonic napsal(a):S těžkým srdcem nechce přijít o prachy. Pripoje do AMS beztak stojí balík, ubytko tam taky, tak je třeba to uhrát na kardiovaskulární problémy :-))))))Nekompromisná ponuka, presne na korunu ako počítam chcete náklady vrátiť :)
Díky za Vaše názory, ale prostě se snažím prodat letenku. Úplně jsem čekal podobné reakce, když tady napíšu přesný rozpočet té ceny. Pokud o to nemáte zájem, tak to prosím nekomentujte. Kdo zájem o letenky má, jsem samozřejmě ochoten o ceně jednat. I tak si myslím, že to není špatná cena a někoho může zaujmout. A neříkám, že to prodám jen za uvedenou cenu.
Díky.
realna hodnota tejto letenky je tych 128 euro za prepis. Preco? Pevne datumy, destinacia tiez nie je z regionu pre kazdeho selfickara (taka Kostarika, to by hned bolo instagramu, v Guatemale vas zastrelia a dostanete malariu, Aeromexico... to padne...keby tam letel QUATAR, alebo EMIRATY bez prestupu, to by bylo panecku neco*irony off), odlet z Amsterdamu. Mozno skusit nejake podobne fora ako su tieto v Beneluxe, alebo na nejakej FB stranke Cesi a Slovaci v Holandsku/Nizozemi.
edit: este to skuste tuto: https://www.facebook.com/groups/...cestovani/
tam sa nejaka Vysoka skola zivota asi aj najde
Já bych zkusil FB a tu skupinu (modří už vědí:-). Když občas tam čtu nějaké posty, tam věřím, že se tam nějaký blázen najde. Nakonec i slepé kuře najde zrno...
Počítám to kolem dokola a nevychází mi ty výpočty. Letenky se prodávaly cca za 4500,- zpáteční, takže při dvou zpátečních letenkách řekněme 9000,-. Kde tedy vznikla cena 15000 po "slevě"? :-)
Dále poplatek 3300,- za změnu jména je za každý let?
Chápu touhu minimalizovat ekonomické ztráty, ale po započtení pokut a transportu do AMS bych jako kupující nabídl max. 2000,- za jednu zpáteční letenku, aby mohly být obě strany spokojené. ;-)
Cena za 1 letenku je cca 4000 Kč a tím myslím AMS - GUA - AMS. Změna jména stojí 3300 Kč. Takže pro jednu osobu 6300 Kč tam i zpět.
Myslím, že inzerovat tady není nejlepší nápad.
Tady čekej negativní publicitu a minimální jsou i šance na prodej.
neli13 napsal(a):Cena za 1 letenku je cca 4000 Kč a tím myslím AMS - GUA - AMS. Změna jména stojí 3300 Kč. Takže pro jednu osobu 6300 Kč tam i zpět.
4000+3300 = 6300? ci len typo :)
za tu cenu naprosto neprodejne. Fixni termin, navic letenka do AMS, 1x ubytovani, protoze zpatky se to vecer uz nestihne a k tomu jeste ta vyborna povest Aeromexico:
https://www.consumeraffairs.com/...exico.html
Ta puvodni nakupka 4.000,- byla odpovidajici. Za vic to neni sance prodat ani vcetne poplatku za zmenu jmena.
rd75 napsal(a):Lol. To s tou strankou myslis vazne? Su tam len 3 aerolinky co maju cez 3 hviezdicky. Podla recenzii na tejto stranke by clovek nemohol letiet s nikym.....k tomu jeste ta vyborna povest Aeromexico:
za tu cenu naprosto neprodejne. Fixni termin, navic letenka do AMS, 1x ubytovani, protoze zpatky se to vecer uz nestihne a k tomu jeste ta vyborna povest Aeromexico:
https://www.consumeraffairs.com/...exico.html
Ta puvodni nakupka 4.000,- byla odpovidajici. Za vic to neni sance prodat ani vcetne poplatku za zmenu jmena.
Především tady chybí informace o případném doplatku do výše aktuálního nejnižšího tarifu, což v takovém případě bývá obvyklé.
Zejména pokud jde o chybový tarif bych se hodně divil pokud by aerolinka tuto možnost nevyužila.
Jak už jsem psal, tak jméno lze změnit bezproblému za podobný poplatek co uvádí. Je to divné, ale fakt to Aeromexico u tohoto tarifu nabízí.
Nechápu ten lynč a davové šílenství tady - letenky byly promovány ve stylu a-la Kaufland jako HIT s původní cenou 20 tis. On nevyužije, nabízí přepis jména a prodej. V čem je jako problém? To opravdu někomu vadí, že by byl pár stovek v plusu? A co je komu do toho?
Cenu má slušnou a přípoj do Amsterdamu je otázkou cca 75-100 EUR (EasyJet, KLM) bez nutnosti nocování. Pokud někomu vyhovuje termín, tak je to pořád hodně atraktivní nabídka - sám tam letím.
Tiez nerozumiem preco sa tu tato diskusia strhne stale ked niekto ponukne letenku na predaj. Vsak je to pekne rozpisane kolko letenka stala, prepis mena je mozny a kolko to stoji, a kolko za tu letenku chce. Mozno sa najde niekto kto hlada nieco na poslednu chvilu a bude sa mu to hodit, alebo sa to vobec nepreda. Pride mi to ako cista zavist :)
Me se tenhle pristup proste nelibi. Kdyz neco rusim, a je jedno z jakých duvodu, tak musim pocitat s prodelkem. Ale nechat si zaplatit do koruny porizovacku mi prijde vychcanost. Nema cenu se ohanet beznou cenou a podobnyma kecama. Tohle je proste fixni letenka, ktera ma sva vyrazna omezeni a je tedy neporovnatelna s normalnim prodejem. A je uplne jedno, zda byla koupena normalne, v akci, nebo jako chybovka. To je stejny jako ty dobraci, co nabizeji Annual Pass s jednim podpisem za 1300,- Tohle nemá se zavisti co delat. Ano, je a bude to vždy otázka nabídky a poptávky. Proda, neproda. Ale hodne to o prodejci napovida.
Tohle spíš vypovídá o úrovni diskutujících.
Mě se třeba líbí asi tak 10% holek a také nemám potřebu těm 90% procentům říkat že jsou ošklivé a že z toho nic nebude. Prostě si jich nevšímám a zajímám se o těch 10%.
Obe pripominky uplne mimo. Prirovnani neresim, to s tim nema co delat. Uroven diskutujicich? Spis uroven prodavajiciho. Takze vyjadrit nesouhlas a rici pravdu se nesmi?
padrino11 napsal(a):Mě se třeba líbí asi tak 10% holek a také nemám potřebu těm 90% procentům říkat že jsou ošklivé a že z toho nic nebude.
Já myslel, že 10% holek a 90% kluků ;-)
Ze zrovna padrino tu pise o urovni diskutujucich :D staci si pozriet temata uzivatele v tvojom profile no a .... ehm obraz is uz musi o diskutujucom spravit kazdy sam. Plus, s tymi tvojimi holkami si ma pekne rozosmial, si teplejsi jak Ricky Martin, tak to uz konecne priznaj a nehraj formu :D
btw. trosku sudnosti pri predaji nezaskodi, sam som tu kedysi predaval letenku do Portugalska a to som chcel len 20 € navyse (aj tak uspora bola cca 80 €), nakoniec to nikto nechcel ani za cenu prepisu. Pytat si plnu sumu (po kritike trosku znizena) je na cestovatelskom portale "tazky hriech" :D Hod tento bullshit na fb pod prispevky pelikanu, tam sa po tom len zaprasi.