Cestujeme dementne aneb dotazy z FB
Muze nastat tato sranda, ze ubytovani se vyprodaji na urcitou dobu, ale priliv novych turistu stale bude? (tj. V prodeji letenky nebo to nekdo “hlida” ? )
Ahaa, tak cekam kdy se o tom bude psat:D nebot mi prijde, ze tam jede pulka CR letos na dovolenou😃
ako viem si predstavit nejaky error fare na Faerske ostrovy, alebo Spicbergy...
v lete urcite by sa vypredali ubytovacie kapacity a v zime by to dopadlo asi takto:najprv otazky "Nejake typy co vidiet v januari na Spicbergoch" a potom "Typy na levne ubytovani v Pyramiden" a nakoniec "Predam letenku na Spicbergy" .
Roiman4 napsal(a):Ahaa, tak cekam kdy se o tom bude psat:D nebot mi prijde, ze tam jede pulka CR letos na dovolenou😃
Mallorca? To je tam, kde mají místní turistů plný zuby, pořádají proti nim demonstrace, ničí jim majetek atd.? To je jenom logický, že to bude u Čechů letošní hit. Národ, kterej si v čele země hýčká Babiše, má holt svoje specifika. ;)
tonic napsal(a):ako viem si predstavit nejaky error fare na Faerske ostrovy, alebo Spicbergy...
v lete urcite by sa vypredali ubytovacie kapacity a v zime by to dopadlo asi takto:
najprv otazky "Nejake typy co vidiet v januari na Spicbergoch" a potom "Typy na levne ubytovani v Pyramiden" a nakoniec "Predam letenku na Spicbergy" .
A tí, čo by tam aj vycestovali: "Ty vole, a kedy tu výde slnko? "
Není to z fb ale z včerejšího letu Toronto Vídeň. Nějaká paní se hrozně rozčilovala, že si připlatila za sedačku a někdo ji dal kufr do binu nad jejím sedadlem. Takových překvapených tam bylo více, ale ona se hrozně rozčilovala, hádala se s letuškou a když jsem začal tipovat, zda ji vyvedou, tak se nějaký pasažér smiloval a přenesl zavazadlo do jiného binu, aby si mohla dát kufr do svého binu.
Leoš Literák napsal(a):Tak tohle mi tak dementni nepripada. Obdoba toho co se se treba pravidelne stava, hlavne pri letu na vychod, to je - ze mi nekdo sedi na miste a nechape system cislovani sedadel.Není to z fb ale z včerejšího letu Toronto Vídeň. Nějaká paní se hrozně rozčilovala, že si připlatila za sedačku a někdo ji dal kufr do binu nad jejím sedadlem. Takových překvapených tam bylo více, ale ona se hrozně rozčilovala, hádala se s letuškou a když jsem začal tipovat, zda ji vyvedou, tak se nějaký pasažér smiloval a přenesl zavazadlo do jiného binu, aby si mohla dát kufr do svého binu.
L_K napsal(a):Tak tohle mi tak dementni nepripada. Obdoba toho co se se treba pravidelne stava, hlavne pri letu na vychod, to je - ze mi nekdo sedi na miste a nechape system cislovani sedadel.
Sorry ale místo v binu nad tebou není žádný tvůj nárok, to zavazadlo si tam klidně může dát někdo jinej. Proto jsou kartičkáři, kupujou se prioritní nástupy a proto někteří stojí frontu a někteří v pohodě nastupují poslední.
presne kvoly tomuze nechceme ymygrantov!! na stray!
edit: inak takemuto dovodu by dost kotlebov a tomiov aj verilo :D
A co přesně je pointou této breaking news zprávy? Nějak jsem to nepochopil, byť coby Husákovo dítě se slovenčinou problém nemám (řekl bych)...
okurkova/uhorkova sezona ... placuce deti, skazena dovolenka, arogancia Rakusanov ... ved tiez by ma to sralo, keby som prisiel na predrazene ubytko o 2 hodiny neskor :D
I přesto mám pocit, že na Slovensku jste povýšili pojem "okurková sezóna" na další úroveň. V celostátním médiu řešit zpoždění 2 hodiny ledadla, kterým dle vyjádření cestujícího cestovalo vyše 30 - 40 Slovákov, mazec :)
Hmm, travelhack se pouziva na Slovensku,nebo se pletu? Blava, most SNP, UFO restaurace ...
eremi napsal(a):Zrovna v sobotu, když jsem nemohl zabrat, jsem uprostřed noci koukal na netu na noční přílety charterů do PRG... letní klasika QS - všechny lety z dovolenkových destinací 2-4 hodiny zpoždění. Ale jinak kloubouk dolů před koupáky... vstávat na odlet ve 4:45, to kua ani omylem!I přesto mám pocit, že na Slovensku jste povýšili pojem "okurková sezóna" na další úroveň. V celostátním médiu řešit zpoždění 2 hodiny ledadla, kterým dle vyjádření cestujícího cestovalo vyše 30 - 40 Slovákov, mazec :)
Dost lidi uz si ty časy hlídá. A chtějí kompenzace. Tak se jim ta zpoždění mouhou dost prodražit.
Petr76 napsal(a):Mít takovej Travel Service na Slovensku, to by mohli celý léto mít jako kontinuální vysílání "breaking news" na TN24 :)Zrovna v sobotu, když jsem nemohl zabrat, jsem uprostřed noci koukal na netu na noční přílety charterů do PRG... letní klasika QS - všechny lety z dovolenkových destinací 2-4 hodiny zpoždění. Ale jinak kloubouk dolů před koupáky... vstávat na odlet ve 4:45, to kua ani omylem!