Cestujeme dementne aneb dotazy z FB
@Mirjur, třeba na Azorech to samé, to byly ještě doby, kdy jsem v půjčovně na letišti musel podepisovat bianco sek a obě zrcátka zůstala po dobu celého pobytu sklopená. Pitomá Mikra, dobře se v ní spí, ale hodně jich trpí na špatný ukazatel stavu nádrže, dotankujes plnou a ukazuje třetinu.... Už mi jich proslo v půjčovnách pod rukama několik se stejnou závadou. Taky kromě států půjčuju pidivozy typu C2,C3,Fiesta...
Edit už by to chtělo přesunout do vlákna cestovní pojištění / půjčení aut v cizině....
https://www.novinky.cz/cestovani...cle-detail
Pořád přemýšlím, jestli je to myšleno vážně nebo jen apríl 🤷♂️😂
Taky mně to zaujalo a nevím, jestli jsi četl komentáře. Pro ukázku sem jeden dám:
Tyhle zbohatlíci mají společnou jednu věc. Nikdy poctivě nepracovaly, vyhýbají se placení daní, pro nikoho nejsou žádným přínosem a akorát parazitují na ostatních. Poctivá práce jim nevoní bohužel už i omladina nechce pracovat a chce se válet pěkně v teploučku v kanceláři za 50 tisíc měsíčně. To mají z té roztazenosti a rozežranosti. Chybou bylo zničení ucnovskeho školství. Jáchymov a doly měly něco do sebe.
Četl jsem komentáře, některé i co měli více odpovědi a docela mazec... ale je to dost zajímavé 😂😂
Roiman4 napsal(a):Četl jsem komentáře, některé i co měli více odpovědi a docela mazec... ale je to dost zajímavé 😂😂
Mně to přijde spíše strašidelné;)
Ono si stačí přečíst komentáře některých tady a člověk se pak ani nediví te neskutečně závisti a zakomplexovanosti některých spoluobčanů.
@eremi - to se nezlob, ale oproti diskuzím na Novinkách je to tady pořád jako na srazu raketových inženýrů;)
Přiznám se, že ty diskuze nečtu, udělal jsem asi 2x a to byl takový hnůj, že pak už jsem to neotevrel
U těchto lidí je nejlepší jejich názor na hranici bohatství, u které by prosazovali progresivní zdanění. Takový to - já mám 20 hrubýho, tak od 30 bych tam napálil dalších 10% z přijmu :D
On to vubec hnuj neni podobne diskuze byly i na centrum.cz tam jsem prispival taky do mlyna, ale zrusili to, protoze se to nehodi soucasnemu vedeni , na seznamu a na novinkach to zatim zustava a i bych tam psal, ale odrazuje me slozitejsi registrace a overeni telefonu
Na tento konkrtetni clanek uplne shodny nazor nemam ,dneska diky Ryanairu muze po Evrope litat kazdy a kdyz trosku posetrim ,tak vlastne i po svete ,snad trosku problem let do Tichomori a na Novy Zeland v sezonu
Ale castecne tem nekterym lidem velmi rozumim ..neni to o zavisti ani tom, ze nekdo ma vic penez nekdo min ,, ale v te casti o privilegovanych V.I,P, celebritach ,papalasich a zbohatlicich je to svym zpusobem pravda a covid to jeste vic rozdelil a zvyraznil
A castecne i s temi mladymi je to taky pravda ,,kolik chce dneska studovat VS i kdyz na to nema ... makat rukama se nikomu z mladych moc nechce , nerikam vsichni , ale casto to je dneska o mama hotel do 30 a studovat kdejakou zbytecnou VS a o frajerech co maji rodice v te kategorii privilegovanych ani nemluvim ..ti si casto mysli ze muzou vsechhno ,nebo je snad malo v cerne kronice zprav jak mlady zhuleny nebo ozraly rozsekal sebe i kamosky a kamose v BMW a treba smetl i nevinne ?
A co takovy Janousek ma byt ve vezeni ale travi dovcu na horach v Rakousku ,,celebritam zatrhli Zanzibar tak litaji Kostariku ,, ano na Zanzibar i nakonec na tu Kostariku mohou i obycejni ,,, ale porad s vetsima obtizema , nez ti privilegovani a neni divu ze si toho obycejni lide vsimaji Ja nesmim vic jak 5 km ale Monika se bude flakat v Dubaji a nemusi to byt az tak vysoko ,,,i ruzne celebrity co mely treba i sve fanousky dostavaji sodu ,ze posilaji pres FB nebo Twiter fotky s plazi atd,,,,
Takze on to april neni takovy svet proste je a bude i nadale , naopak jak se rozeviraji nuzky spolecnosti a mizi stredni trida, ktera jedina dokaze byt potizistou pro tu smetanku tak to bude vic a vic zretelne ,,,,
A jeste me tak napada ,,na seznamu se ted dost probiralo o trech klucich ve veku 21 az 24 let co se utopili ve splavu ve Frydlante nad Ostravici ,,, pochybuju ze to byli obycejni delnasi co se jen opili a sli si zaplavat,,,, podle me presne ta kategorie co jsem psal o BMW ...
Jinak ten clanek bych nezaradil do cestuj dementne ale do covid obecne ,,,a diskuze je zajimava
Áčko napsal(a):U těchto lidí je nejlepší jejich názor na hranici bohatství, u které by prosazovali progresivní zdanění. Takový to - já mám 20 hrubýho, tak od 30 bych tam napálil dalších 10% z přijmu :D
Prijmy v CR jsou vsechny spatne a postavene na hlavu ac treba Volnemu fandim ,tak nevim proc ma mit 100 litru plat a dalsich 50 litru cestovni nahrady , stejne jako prezident co uz nema na Hrade co delat ma mit 400 litru a dalsi repre fond ? A tak to lze posuzovat i ty obycejne , nezastavam nazor s totality aby vysokoskolak mel stejne jako delnik ,..ale ten delnik musi mit tolik aby mohl slusne zit, stejne tak duchodce to co dostavam po 38 odpracovanych letech (+ 4 neuznane ) je ponizujici a smesne ,,,,
Vyssi daneni u bohatych je vporadku ,,tady v Irsku jsem mel treba rocne cca 32000 euro , mohl jsem mit bez vetsich srazek 42000 euro ,ale jak bych to prekrocil tak by byla dan vetsi nejen s te prekrocene castky ale z celku ,,
eremi napsal(a):Ono si stačí přečíst komentáře některých tady a člověk se pak ani nediví te neskutečně závisti a zakomplexovanosti některých spoluobčanů.
Ostatně potrefená husa se pohotově ozvala... Komoušské podhoubí a zhoubí je u nás nebývale silné.
Dobrý deň priatelia,
prosím Vás o vyplnenie môjho dotazníka k záverečnej práce na tému Vzdelávanie v cestovnom ruchu, ktorá ma pomôcť ku skvalitneniu ponúkaných služieb. Prosím o vyplnenie ak sa tu nachádza nejaká slečna alebo pán, ktorý pracuje v cestovnom ruchu, cestovných kanceláriách či agentúrach apd. Ďakujem budem Vám nesmierne vďačná :)
Vy se tomu smějete, ale ona to zas taková sranda nebude. Ano, můžeme se smát, že se to kupovalo u Kiwi, ale čistě teoreticky to mohlo být v čase, kdy přestup nebyl problém. Jak to bude teď by mě taky zajímalo. Pravda asi dříve, než den před odletem...