Zdravim vospolok. Dnes som uporne v praci rozmyslal, ci mam zalozit tuto temu. Predsa, nikto uceny z neba nespadol (alebo ziadna otazka nie je hlupa), ale to co v "cestovatelskych" skupinach na FB sa clovek docita...rozum zostava stat. Uz je nam tak dobre, ze aj Vysoka skola zivota (prip. studied at Harvard, alebo manager at Durex) moze cestovat dalej ako na pivo, takze som sa rozhodol, ze tu sem tam prispejem nejakym peknym screenshotom. Dufam, ze nikoho neurazim tuto z pritomnych a prilis si nepokazim moj biedny image :D Samozrejme vsetky mena cenzurovane. Zaciname klasickou otazkou ohladom batoziny v Ryanair...ktora sa necakane zvrtla (aj bez koleciek) :D .

Cestujeme dementne aneb dotazy z FB

Založil ve fóru Co se nevešlo

Piratice napsal(a):

Tak sláva :-) díky👍 už to vypadalo na spartakiádu.

Jeste muzes zas napsat neco o EU.

7 Citovat

Ridder napsal(a):

https://www.prahain.cz/zivot-ve-...19592.html

https://www.novinky.cz/clanek/ce...t-40483496

To uz je o mentalite jedince. Mam zname, kteri pri pobytu se snidani nakraci na jidlo v okamziku otevreni a jsou tam klidne dve hodiny. Prubezne chodi na jidla, jednou sladke, jednou slane, ctou noviny, deti se odskoci obslouzit zpet na pokoj na toaletu, pak zas dojdou zpatky do jidelny pro dalsi kolacek a caj.

Parkrat nam rikali, at jedeme nekam spolecne. Idealni napad, pokud bych chtel byt na hotelovem black listu...

0 Citovat

Piratice napsal(a):

Ví tu někdo jaký je správný způsob trávení dovolené? 

Ano. Máte dnes večer čas? :-)

0 Citovat

 

Jeste muzes zas napsat neco o EU.

[/citace]

 

Tentokrát to není o EU. Ale o "žít a nechat žít". Někdy mi připadá, že ti "koupači" - jak jsou tu nazýváni - těm "nekoupačům" tyhle (a další) věci dělají naschvál :-) Aby se měli čím bavit. 

I když sorry, neuvědomila jsem si, že jsem v "dementnim" vlákně:-) To je asi tím.

1 Citovat

Piratice napsal(a):

Tentokrát to není o EU. Ale o "žít a nechat žít". 

Nikto nikomu nezakazuje koupací dovolenku. Akurát keď si na tej koupací dovolenke odleje 56 litrov džúsu na pláž, tak sa na tom niekto v tomto vlákne pobaví.

Mimochodom, v tomto vlákne sa preberajú aj trapasy "nekoupačov" (napr. nedávne dýško 6000 CZK za pivo). To je už pre teba v pohode, z nekoupačov sa sranda robiť môže? :)

6 Citovat

....jj, vždyť říkám, že sorač:-) ....jen jsem náhodou mrkla do komentu pod odkazem. Tak se to tady svezlo. Holt mají to těžký. Nejen v "cestuj dementne" :-)

Dík za vysvětlení, že kromě koupačů jsou i nekoupači. To mne uklidnilo :-) 

0 Citovat

Jen malá technická: Neříká se "koupači", nýbrž "koupáci". 

8 Citovat

JJ, koupáci, už začátkem 90., když jsem byl během VŠ na brigádě na letišti, se používal tento termín a koupáci byli(a pořád jsou) terčem a zdrojem humorných historek😂

0 Citovat

Když jich je před tebou na security dvacet, ale všichni, úplně všichni mají tekutiny a notebooky tak "dobře" zabalené, že musí vybalit kompletně příručak, tak už to taková sranda není...

8 Citovat

O koupácích dokonce existuje samostatné vlákno na airways.cz, je tam toho fakt hodně: https://forum.airways.cz/viewtop...amp;t=2226

 

0 Citovat

Z diskuze na Novinkach 🙂

https://www.novinky.cz/diskuze/c...y-40484177


screenshot-20240816-201113-com-android-chrome-edit-696108224762530.jpg

3 Citovat

Pána by jistě potěšilo, že v Ryanairu by dostal přesně takovou sedačku, jakou si představuje a navíc tam z prodeje losů financují tu dětskou nemocnici. 😀 

7 Citovat

To je přesně ten zvrácený druh "charity" , které korporáty milují:  Necháme zákazníky, aby zaplatili nějakou bohulibou činnost a my si na tom pohoníme PR triko jak jsme společensky odpovědní. V reálu zaplatíme méně na daních a z vlastních peněz na charitu nedáme nic, nebo jen symbolickou částku.

V českém prostředí to dělá třeba Lidl nebo McDonald's. 

14 Citovat

Podobne premyslim na co asi tak jdou dobrovelne prispevky k letence na eliminaci uhlikove stopy. Zasadi za to aerolinka stromy, nebo koupi nove luxusi elektromobily pro managment? :)

Nechci tu charitu studovat, ale McDonalds ty srdicka prodava uz co pamatuju (20+let mozna?) A nejaky den do toho ma jit myslim cela trzba za hranolky (jen ty prodane mimo menu predpokladam). A po 20+ letech charity se jim snad konecne dari dokocnit prvni dum na ubytovani matek nemocnych deti..

2 Citovat

Píšem na Ryanair chatbot kvôli stratenej batožine. Dáva mi úplne odveci odpovede.

Bot: Was my response helpful? 
Ja: No
Bot: You are welcome.

😂😂

5 Citovat

Uplne stejne reaguje Kate na CSOB apce...

2 Citovat

Nebo Gemini od Google.

0 Citovat

Ja som sa s tým ešte nestretla 😅 najlepšie na tom je, že mi to príde decision tree bot a nie llm bot. 
To znamená že niekto dopredu rozhodol a zakódoval, čo má v tejto situácii odpovedať 🤦🏻‍♀️😂

0 Citovat

Kate je tragická. A to až tak, že zná nadávky a ohrazuje se proti nim 🤣

0 Citovat

Totez u RB na chatu😁

0 Citovat

Kate od ČSOB je skvělá. :-)


kate-csob.jpg

4