Nemáte někdo zkušenost s cestovním pojištěním, které je součástí ČSOB Premium služeb? Podle popisu to vypadá na nejvyšší variantu jejich pojištění, ale nestudoval jsem všeobecné podmínky. Jde mi to, jestli se dá vyrazit na cesty a být krytý jen tímto pojištěním. Obecně mi totiž přijde, že to co se většinou nabízí ke kártám má vždy nějaké "ale".  .

ČSOB premium a cestovní pojištění

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

Lucii.cr je to tak, jak jsem říkal - paní z banky nezná podmínky. :) Mám to potvrzené i z banky od někoho, kdo je zná.

0 Citovat

Vcera mi to tez rikala bankerka- nesplacena hypo nad 300k jistina, 60k prijem (nepreposilat z uctu na stejne RČ v ramci banky a z jineho uctu mimo tam a zpatky).

1 Citovat

Dnes zrušeno konto Premium - dle bankéřky a podepsaných dokumentů je výpovědní doba 30 dnů od podepsáni výpovědi. na dotaz zda musím splňovat podmínky i v prosinci (kdy měsíc výpovědi uplyne až ke konci prosince), mi bylo řečeno, že ne... tak jen pro info...

0 Citovat

Pro info, teď mi přišel email: 

Prémiové služby máte stále zdarma
Vážený pane Literáku,j e skvělé, že využíváte naše prémiové služby naplno. Díky tomu už teď splňujete jedno z nových kritérií pro bezplatné vedení Premium Konta. Jen si prosím ohlídejte plnění podmínek i v příštím roce, aby Vás nezaskočil měsíční poplatek za jeho vedení ve výši 1 500 korun.

0 Citovat

Takže přece jen upozorňují...

0 Citovat

Včera mi přišel úplně stejný email. 

0 Citovat

Premium účet lze zrušit i bez osobní návštěvy banky na základě bankovní mobility. Premium Kreditní karta se vstupy do salonků  už není automatická a musí se o ní zažádat Záleží na bance jestli ji schválí.Kdo ji už má tomu zůstává s tím,že musí dodržet nové podmínky. Nové podmínky budu dodržovat přesunem 60000  mezi bankami A/B/C.Uvidime,jak se k tomu banka postaví.Pouhý přesun mezi bankami A/B se stejnými účty už nebude akceptován. 

0 Citovat

Jsem jim na ten email odepsal, jestli můžeme zpřísněním podmínek čekat nějaké novinky a bonusy navíc, například lepší Visa kartu s LK/Fast track Lounge :D  

Ostatně pokud to nechají tak jak je tak nezůstali moc konkurenceshopní. 

4 Citovat

Vznesl jsem podobný dotaz jako Áčko. Odpověď:  "V tuto chvíli nemám informace o tom, že by ke změně poskytovaných služeb mělo docházet. Zadala jsem tento podnět na kolegy, kteří se jim budou zabývat."

1