300$ voucher od Etihad - jak využít?
Ahoj,
při cestě s ČSA / ETIHAD na trase Praha - Bangkok mi při přestupu v Abu Dhabí bylo od ETIHADU sděleno, že můj let je už plný a musím čekat 15h na jiný. Jako omluvu jsem dostal hotel na letišti a 300$ voucher ( vypadá jak letenka ) na jakýkoliv let od ETIHADU. Zajímá mě následující.
1) Můžu voucher použít i na letenky přes vyhledavače letenek ?
2) Můžu voucher použít i na akční nabídky, které jsou tu zveřejněné když budou od ETIHADU?
3) Jak využít voucher?
Díky za rady .
Jirka
Ten voucher by měl opravňovat ke slevě 300$ nezávisle na vybrané letence. Na etihadairways.com je hned v prvním kroku políčko pro Promotion code - nemáš tam něco v tom smyslu?
Určitě nějaký kódy na voucheru jsou, jen mě zajímalo jestli můžu využít voucher např. i při nákupu přes srovnávač na Cestujlevně pokud bude let operován ETIHADEM, nabídky přímo na webu ETIHADU se mi vždy zdají dražší
Pokud bude nějaká nabídka, napiš... Někdy jdou najít podobné letenky i na etihadu někdy hůře, ale většinou tam jsou.
Ok, díky. Ještě sem si zkusil postěžovat na ETIHADU doufám, že z nich dostanu aspoň volnou letenku v 1st class
Letěl sem sám. Problém je v tom, že jsem měl v bangkoku schůzku s obchodnim partnerem z Japonska, který mezitím musel letět pryč. Samozřejmě jsem měl i zamluvený hotel kde se platil 100% storno poplatek. Dle mého názoru by si airolinky neměli dovolit prodat rezervované a zaplacené sedadlo někomu jinýmu. $300 vypadá zajímavě, ale když si k tomu přičteš všechny problémy a náklady na hotel v Bangkoku, který propadnul tak nic moc .
Hm, na druhou stranu jsi zrovna jeden z milionu, který potřeboval být v BKK opravdu včas -vybrali si špatně. Já bych to třeba naopak uvítal. Ale chápu tě.