Také děkuji jak adminům, tak všem uživatelům za cenné informace. Speciální díky tonicovi, jelikož jeho cestopisy mě donutili letět letos do Makedonie a příští rok do Gruzie :-)
Také všem štěstí v novém roce a díky za tento server, který mi našel nového koníčka. A i přes ty nervy na letištních kontrolách, protože moje partnerka, s kterou cestuji je všude podezřelá :o), tak cestování miluju.
Všechno nejlepší do nového roku a zpětně díky za spoustu tipů na letenky a "podpultových" informací, díky kterým bude náš příští rok narvaný cestováním. Díky!
Díky moc všem za užitečné tipy, rady a inspiraci a v příštím roce nechť máte dostatek času, peněz, zdraví a touhy na uskutečňování svých dalších cestovatelských snů!
Podobne všetkým veľa úspešne navštívených krajín a hromadu zážitkov v novom roku! A taktiež ďakujem za veľa inšpirácie a rád, ktoré tu môžem načerpať :)
Také vám všem přeji hezký rok 2018, spoustu nacestovaných kilometrů, krásných zážitků a co nejméně trablů na cestách :) i když, trocha dobrodružství k cestování samozřejmě patří ;)