Show v Patpongu (Thajsko)
Včera jsem v Bangkoku v Královském paláci náhodou narazil na kamarádku z Prahy. Večer jsme šli do Patpongu, protože tam ještě nikdo z nás nebyl. Máme z toho dost rozporuplné pocity. Atmosféra nočního trhu ta tam, jen dost laciná vábnička na turisty a vyždímání jejich peněz do posledního bahtu. Všude nabízejí ping pong show. Ale to je plno scamu a lží. S kamarádkou bychom na to i zašli, jsme docela zvědaví, ale když si pročteme diskuze na TripAdvisor, recenze v Mapách Google, tak nás to hned přejde. Jede náhončí za námi šel pět minut. Snažil se nás zatáhnout za 400 THB do podniků s hodnocením 1 hvězdička a v recenzích jsme se dočetli, že při odchodu by šlo o aspoň deseti násobek :-D
Máte někdo s ping pong show zkušenosti? (co padrino, to je téma pro tebe ;) je vůbec nějaké místo v Bangkoku (do Pattayi to nestíháme), kam se na něco takového zajít podívat, aby člověk něco viděl, nescamují a nemusel upsat duši ďáblu při pohledu na účtenku? Díky moc.
P. S. Berte to jako zábavné oživení. Cestovatelským nováčkům rozhodně nedoporučuji chodit do takových podniků s náhončím z ulice (a vlastně nikomu)! To si říkáte o malér.
Hm .kdysi dávno jsem to absolvoval - v Thajsku jsem byl s s cestovkou-návštěvu jsme udělali jako fakultativní výlet. Vstup 500 BTH+dostali jsme skleničku piva. Doba trvání 20 minut pokud chcete můžete zůstat déle -program je stále stejný./20 minut program-1/2 přestávka
S účastníky/cemi jsme se shodli na tom , že bylo zajímavé vidět co všechno se nechá po patřičném tréningu strčit do vaginy a jak se nechají natrénovat některé partie svalů.S erotikou to nemá nic společného. Jsou to artistická čísla. .Na závěr byl live show sex
Shrnuti -viděli jsme,opakovat návštěvu-nemusíme a protože hlavní hvězda programu už toho měla hodně za sebou estetický dojem stál za ...........
Ps Nikdo nelitoval peněz co za show zaplatil a věřím ,že se nechá najít místo kde to dělají na úrovni
Však když tam má tu kámošku, tak se jí mohl zeptat rovnou na ty kraviny, ala kolečka u kufru, ty rozměry atd...
Ping pong show, stačilo vidět " fakjů pane učiteli 2 " :D
Jestli myslíš tu asijskou přímo odsud, tak ta je na tyto blbosti povznesená. Dnes se mě ptala, kolik v Bangkoku stojí lístek na nadzemku. A to tu žije. Za to přijela v novém Mercedesu :-D Taky o takových věcech jako ping pong se s Thajci není vhodné bavit - stydí se za to.
Tohle není o zábavě jak si jí představuji.
Mně stačí jen stačí projít ulicí kolem těch podniků, nasaju atmosféru a už přesně vím kam nechci.
To samé zažiješ i v Praze - stačí se projít večer po Václaváku...
Tady bych se asi věnoval té kámošce, nebo se ubytoval v nějakém hostelu kde bude dobrá parta.
Tyhle show jsou pro hejly. Pamatuji si návštěvu jednoho baru v Angels na Filipínách - šli jsem na pivo a bordelmamá nám tam cpala obézní hostesky a hrozně se divila že nás vůbec nezajímají. Snažil jsem se jí vysvětlit, že andílci Victoria secret vypadají jinak, ale asi mi to po těch pivech moc nešlo.
AHoj, u Soi Cowboy je podnik Crazy House kde jsou holky full nude, je tam sklenenej strop a Lehkej odvar podobnych show se svickama a tak. Na záchodě potom amaterskej ale schopnej chiropraktik. Definitivne doporucuji, vzdycky se rad vracim :) Bez scamu.
No vida, za chvilku se tu budou rozdávat tipy kde, kdo, za kolik obdržel nejzajímavější masážní zkusenost
Uh.. Tvuj prispevek mi uplne pripomnel ty nechutne mlaskave zvuky, co delali vabici. Hned z toho mam zase osypky :D
Jinak asi uplne nepotrebuju videt, jak nekdo frndou strili balonky, tohle me nikdy moc netankovalo.