Dobrý den, všimla jsem si na stránkách Ryanair.com akce na letenky, která platí do pondělí, ale nějak mi nejde tuto akci zobrazit pro zabookování, nevím, jestli je třeba individuálně hledat v termínech a narazit tak na tuto cenu, nebo kde je zakopaný pes, děkuji za odpověď  .

Ryanair - akce na letenky

Založila ve fóru Letecké společnosti

Dobrý den, všimla jsem si na stránkách Ryanair.com akce na letenky, která platí do pondělí, ale nějak mi nejde tuto akci zobrazit pro zabookování, nevím, jestli je třeba individuálně hledat v termínech a narazit tak na tuto cenu, nebo kde je zakopaný pes, děkuji za odpověď smiley

0

Ahoj, ty akce jsou nonstop jen se střídá cena. Od 5€ do 15€ ... Takže stačí hledat správný termín smiley hledat hledat...

0 Citovat

při rezervaci letenek do Říma mě nepustí objednací systém dále bez objednání cestovního pojištění, které je 15 E na osobu.
Co s tím ?

0 Citovat

http://cestujlevne.com/rezervace-letenek-ryanair/ Krok čtvrtý - je zde volba Don´t cover me smiley

0 Citovat

Dobrý večer ,
mohl by jste mi někdo poradit ohledně platby při zakoupení letenek u této společnosti????????? Děkují předem

0 Citovat

Pro majitele karty American Express nabizi bravofly slevu 13 euro za let a osobu. Rezervace nutna pres easyvoyage.com, ktery vas presmeruje na bravofly. Osobne vyzkouseno a funguje bez problemu.

Pokud by nekdo chtel pomoct s nakupem, tak at da vedet, kartu Amex mam.

0 Citovat

vedel by si mi teda s tym pomoct keby som si chcel kupit letenky?

0 Citovat

Urcite ti pomuzu. Poslal jsem ti soukromou zpravu, tak mi napis tam.

0 Citovat

Ahoj, chci letět s kamarádkou do Londýna. Poprvé kupujeme obě dvě letenky, které jsou teď zrovna za výhodnou cenu. Chtěla bych se zeptat jestli je to pojištění, co tam nabízí výhodné nebo se dá sehnat i levněji normálně u své pojišťovny. Potom možnost zajištění transportu z letiště do Londýna na Victoria jestli je lepší si zaplatit při koupi letenky nebo samostatně přes internet různými alternativami. Ještě je tam možnost ,,Přednostní nástup do letadla" - je dobré si za to připlatit? Děkuji moc za odpovědi na můj dotaz. smiley

0 Citovat

Když jsem byl naposledy v Londýně v lednu také Ryanairem, tak jsem si komplet vše zařizoval sam. Domnívám se, ze vše vyjde levněji a přednostní nástup je dobra věc, ale ne za ty peníze. Když budeš trošku pozorný, tak budeš mít i tak dost sedaček na výběr..

0 Citovat

Ahoj, taky se pridavam k nazoru, ze je nejlepsi si u Ryanairu zaplatit jen tu letenku a ostatni veci si zaridit bokem. Vyjde to levneji a clovek ma vic moznosti.

0 Citovat

Co jsem od nich letěl v lednu, tak přidělování sedaček už bylo platné a vůbec se nedodrzovalo, ani nesedela čísla na letence a sedadleh smiley)

0 Citovat

Musím to něky taky zkusit. zatím dávám přednost jistotě, ale když vidím ty ceny letenek tak je to mnohdy třetinová cena i menší.

0 Citovat

Ahoj, co se však často vyplatí, je pronájem auta přímo s koupí letenky (zejména dlouho dopředu). Ryanair má smlouvu s Hertz, pokud přilétáte pozdě večer před zavřením půjčovny, tak na letadla Ryanair dokonce čekají o půl hodiny déle (tedy i po zavření kanceláře). Osobně vyzkoušeno.

0 Citovat

Mozno sa niekomu hodi, nechce sa mi ist samemu a preto to zatial nekupujem, ale na December 2-4 a spet napr 9. Budapest-Rim za krasnych 9922 HUF co je nieco malo 30€ smiley Podobna cena platna aj pre Pariz ... kto chce letiet jednosmerne tak letenky su za 7,8€ smiley

0 Citovat

Treba se nekomu bude hodit

0 Citovat

Velka noc robi svoje..aj ta ortodoxna :D


8zqlsjt-1.png

0 Citovat

Také prestrelené ceny boli aj napr. na február občas :D

0 Citovat

Ryanair otevřel lety na Ukrajinu. Ještě dnes nabízí letenky za 15 EUR.


https://www.planes.cz/cs/article...a-ukrajinu

0 Citovat

Michal napsal(a):

Ryanair otevřel lety na Ukrajinu. Ještě dnes nabízí letenky za 15 EUR.


https://www.planes.cz/cs/article...a-ukrajinu


Tak já mám třeba letenky z Krakova za 1000 pro dva RT. Koupené před půl rokem 😉

0 Citovat

Nevím, jestli jsem trefila správné téma, ale jde mi o letenku Praha - Palma de Mallorca zhruba v půli června. Cena je lehce nad 2 000, myslíte, že půjde dolů nebo spíš ne? Kdo má křišťálovou kouli, prosím .... tyhle typicky dovolenkové destinace jsem nikdy nesledovala. Díky.

0 Citovat

Ber dokud to jde. Za pár týdnu se lidé probudí ze zimního spánku a bude mazec.

Minulý rok letenky do Alicante do března pohodička do 3 000,- Kč.

Od dubna vyletěly do vesmíru - 10 000,- Kč za zpátečku.

0 Citovat

Dík za radu.Vyměkla jsem a radši to koupila. 

0 Citovat

Ryanair - Španělsko 1 týden v srpnu/vím, nejhorší termín , bohužel  je to pevně dané/.Koupit  teď za  současné  vysoké ceny, a nebo sledovat ceny a věřit , že možná bude lépe a nebo i hůř/což je pravděpodobnější/

0 Citovat

To už se tady řešilo nejednou a závěr byl vždycky přibližně tento: pokud máš daný pevný termín a chceš určitě letět, kup hned. Jak se ceny vyvinou samozřejmě nikdo neví, ale na nejvyšší sezónu se asi nižší ceny čekat nedají.

Můžeš taky zkusit The airfare predictor "Flight tickets: buy or wait?"  https://www.airhint.com/

1