11 dní v Norsku - od jihu až za polární kruh camper vanem
Od jihu na sever na Senju, Lofoty, souostroví Vesterálen a po cestě zpátky zastávka v západním Norsku.
Cestopis z roku 2023 napsala Týnuš
NORSKO
Původním plánem bylo psát cestopis klasicky na tuto stránku, ale informací a textu nakonec bylo tolik, že jsme vše hezky rozdělili do samostatných článků pro přehlednost a nakonec i umístili na náš nový blog. Tak pokud tímto nic neporušíme, ráda Vás odkážu přečíst si články právě tam. A které informace/články tam najdete se můžete podívat níže.
Úvod z blogu: Náš road trip po Norsku camper vanem trval 11 dní. Za tak krátkou dobu jsme zvládli dojet až daleko za polární kruh na Senju a Lofoty. Pár dní jsme pak strávili v západním Norsku při zpáteční cestě na letiště. Co je potřeba vědět před cestou? Na co si dát pozor? Jak si naplánovat trip v Norsku a jak se dostat třeba na Senju?
Instagram:
Týnuš procestovala 15 zemí světa světa, nejvíce Evropu a Severní Ameriku. Na Cestujlevne.com se přidala před 1 rokem a napsala pro tebe 15 úžasných cestopisů.