Bahrain
I přes to, že se jedná o velmi malý ostrovní stát v Perském zálivu, jehož většinu území zabírá poušť , už kvůli dávné historii tohoto místa ,stojí za to strávit tu pár dní.
Cestopis z roku 2017 napsal Jack
Království Bahrain, jehož území bylo osídleno již od prehistorických dob. Mimo jiné zde žila a vzkvétala dávná civilizace Dilmun. Dnes tady stojí super moderní hlavní město Bahrainu Manama, kde začíná naše cesta po Bahrainu
Náš video cestopis z Bahrainu.
Zážitky pro tebe sepsal Jack
Jack procestoval 100 zemí světa světa, nejvíce Evropu a Asii. Na Cestujlevne.com se přidal před 4 lety a napsal pro tebe 10 úžasných cestopisů.
Trochu mi po shlédnutí videa chybí motivace, proč bych měl do Bahrajnu jet (narozdíl od videa z Gabonu). Přijde mi to, že člověk musí být archeolog, aby se tam podíval. Mají tam ještě něco jiného, než muzea a město bez duše?
Bince se zajímavým personálem, třeba...
Bince se zajímavým personálem, třeba...
Je to země doslova na pár dní, prostě v rámci nějaké další cesty. Jestli ale máš rád "zelenou" přírodu, tak tý je tam fakt žalostně málo.
Jinak dík, že jsi se na to díval :)
Jinak dík, že jsi se na to díval :)