Bali 2019 (první - let a Candidasa)
Naše březnové bali
Cestopis z roku 2019 napsal Michal Naar
Začalo to tím že v práci jsem vyhrál poukaz na 16.000 na ,,nákup u Invie,, a zbyly mi ješte nějaké pracovní benefit body
Moje kamarádka Veronika nám o Bali vyprávěl již několikrát a již několikrát tam taky byla, v té době jsem si ani neuměl představit jak nás Bali uchvátí.
TAKŽE TEDY.. letenky s Emirates přes Dubaj, v dražší variantě s hezkým přestupem - (poukaz a benefity pomohly :) jinak cena zhruba 18.600 za osobu. Což sice není málo, ale jak říkám byl tam ten poukaz :)
I let s A380 už byl sám o sobě zážitkem, takové ticho v letadle jsme ještě nezažili
První fotka z Bali :)
Hned na letišti si klasicky vystojíte frontu na imigrační, koupili jsme si simky s datama, zaplatili v pohodě kartou - ano někde ve městě budou levnější, ale to se nám nechtělo moc řešit, a chvilku se hledali přes whasapp i osobně s naším řidičem Hendrixem kterého nám zajistila naše první paní domácí aby nás odvezl do Candidasy, kterou jsme si vybrali jako první zastávku.
Candidasa
Ubytování sme zjistili ještě předem z ČR přes Airbnb, v chaloupce od Australské paní Jacky, kterou zastupovala Wayan ( paní domácí) - P.S. lETOS SE TAM CHYSTÁME ZNOVA, NA STEJNÉ MÍSTO :)
Měli jsme na 3 noci, pak sme se až rozhodovali kam se přesuneme dál,
Za ty 3 dny sme toho stihli celkem dost, chrámy, proběhnout pěšky malé okolí, Virgin beach - která je oprvadu skvělá na lenošení, Tirta Ganga, Pura Lempuyang a takovou tu první cestovatelskou klasiku ajko plantáže kávy apod. lETOS UŽ SI TO UŽIJEME VÍC V KLIDU SI ŘÍKÁME :) Chtěli jsme toho projet co nejvíc - vždycky jsme jezdili s Hendrixem který nás vozil na výlety celý den.
Michal Naar procestoval 0 zemí světa světa, nejvíce . Na Cestujlevne.com se přidal před 4 lety a napsal pro tebe 1 úžasný cestopis.
Tak tohle už s cestováním nemá vůbec nic společného..
'lETOS SE TAM CHYSTÁME ZNOVA, NA STEJNÉ MÍSTO'
' vždycky jsme jezdili s Hendrixem který nás vozil na výlety celý den'
Dovolenkařina..
Tak tohle už s cestováním nemá vůbec nic společného..
'lETOS SE TAM CHYSTÁME ZNOVA, NA STEJNÉ MÍSTO'
' vždycky jsme jezdili s Hendrixem který nás vozil na výlety celý den'
Dovolenkařina..
Co si stěžuješ, vypadá to tam pěkně, romantické fotky a letos tam oslaví výročí.
Souhlasim s tim, ze jezdit s ridicem na vylety je turismus, ne cestovani. Ovsem na stejna mista se vraceji i cestovatele, nebot jsou ta mista jedinecna, maji k nim jiz jiste vazby. Oproti tomu existuje i turisticky trend navstev novych a novych zemi, zrejme kvuli dlouhe statistice. Tedy objevovat nove ano, ale s mirou ...
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, jak je to s penězi. Setkávám se s mnohými názory a nevím, jaký je pravdivý. Je lepší s sebou brát dolary anebo eura? Na netu jsem se totiž dočetl, že dolary berou pouze 100 dolarovky, nových emisí. Děkuji za odpověď.
Dobrý den,
Vystizny a strucny cestopis precten a kaficko jsem jeste ani nedopil.
Kazdopadne by me zajimalo, jakym zpusobem se ti podarilo uplatnit pracovni benefity pro nakup letenky. Jsou to jine benefity nez Flexipass? Diky za navod a info.
Vystizny a strucny cestopis precten a kaficko jsem jeste ani nedopil.
Ahoj, jsou to benefitní body z Benefity a.s ;)
Beru ho na dny, bude tam víc článků :)
A spíš ho píšu tak jenom stručně :)
Ahoj, jsou to benefitní body z Benefity a.s ;)
Beru ho na dny, bude tam víc článků :)
A spíš ho píšu tak jenom stručně :)
OK, tyto vase benefity.cz jsou jine nez nase mojebenefity.cz (sodexo cafeteria). Nicmene jak se ti podari koupit jen samostatnou letenku?? Myslim, ze v nabidce jsou jen CK s celymi zajezdy (doprava+ubytovani). Dik za odpoved.
Invia nebo letuska.cz tam mi jdou uplatnit moje benefity, i invia prodava samostatné letenky ;)
Dobré vědět :) Někteří se tomu brání, že z hlediska legislativy se prý nedají koupit samostatné letenky.
Edit: Aha, už to vidím u Invie, tak "s výjimkou programu Benefity a.s., kterým můžete hradit i letenky". Takže nic pro mě.
Tohle neni cestovaní, proto by to tu nemelo co delat. Tahle stranka je pro cestovatelé a né pro zájezdáře přes inviu :D
Ačkoliv jsem si auto s řidičem nikdy neplatil, nevidím na tom nic špatného. Jsou destinace, kde se řízení auta turistům vyloženě nedoporučuje.
Cestopis v současné podobě je o ničem, autor měl počkat a zveřejnit to až komplet.