Kazachstan
Začiatok v Almaty a jej okolí spolu s výletom k jazeru Kaindy. Odtiaľ letecky do Usť-Kamenogorsku s pokračovaním do neslávne známeho Semipalatinsku a Kurčatova. Na konies Astana.
Cestopis z roku 2018 napsal cizy
Cenová politika Ukraine International s veľmi priaznivými tarifami pri kúpe letenky viac ako 10 mesiacov dopredu spravila Strednú Áziu dostupnejšou ako kedykoľvek predtým. Neodolali sme ani my a tak už v júli 2017 bolo jasné, kam nás máj 2018 zaveje a ktorá krajina bude tou mojou jubilejnou 50. navštívenou.
pokračovanie u mňa na webe: https://romanherda.com/cestopisy...stan-2018/
cizy procestoval 65 zemí světa světa, nejvíce Evropu a Asii. Na Cestujlevne.com se přidal před 10 lety a napsal pro tebe 52 úžasných cestopisů.
Cizy, máš ty cestopisy parádní. Tím, že jde o místa tak trochu (a nebo vlastně hodně) off the beaten path, tak je to zajímavé čtení oproti většinovému mainstreamu. Určitým způsobem mě to Rusko a bývalé země taky fascinuje, akorát já většinu cest strávil možná spíš v tom mainstreamu, takže na návštěvy těchto končin si budu muset trochu počkat (minimálně než mi odrostou děti) :) Každopádně kdyby se ti někdy podařilo najít cestu k povolení k návštěvě Norilsku, dej vědět, I'm in! :D
velka vdaka! ja dufam, ze to povolenie zase raz zrusia, potom to bude jednoduchsie, aspon teda administrativne, ked uz nie nakladovo :D