Konec epidemie osamění na dosah! Nová platforma spojuje lidi skrze vaření.
Díky tomuto projektu můžete být po celou dobu svých cest ve společnosti skvělých lidí a užívat si kulinářské zážitky, které byste si jinak nikdy nemohli dovolit. A to zcela zdarma.
Cestopis z roku 2023 napsal MiroslavSemecký
Juchů, lidi! Mám tu pro vás suprový nápad! Začínáme projekt, který vám umožní zvát úplně cizí lidi na domácí jídlo, a to úplně zdarma! A po odchodu domů se budete moci navzájem hodnotit a dát si upřímnou zpětnou vazbu. Takže už nikdy nebudete muset pozvat na oběd nebo večeři někoho, koho vůbec neznáte. Díky naší platformě budete vědět, koho si zvete domů a jestli máte třeba společné zájmy a koníčky.
A nejenom to, chceme bojovat proti osamělosti a dát lidem možnost navazovat nová přátelství při společném stolování. A to nejlepší na tom je, že zároveň pomáháme snižovat plýtvání potravinami tím, že využíváme nadbytečné ingredience.
A pozor, pozor! Pro kuchaře tohle bude bomba. Budete mít šanci získat upřímnou zpětnou vazbu na své kuchařské dovednosti. Ať už jste profík nebo amatér, naše platforma vám umožní získat cennou zpětnou vazbu, která vám pomůže zlepšit se jako kuchař. A když si tuto zpětnou vazbu vytisknete, může vám pomoci při hledání práce v restauračním sektoru.
A teď to nejlepší - první tři měsíce budou pro jedlíky zdarma a potom jenom malý poplatek 14,99 € na rok nebo 0,99 € měsíčně. (Pro kuchaře VŽDY zdarma!!)
A to ještě není všechno! Naše platforma bude globální, takže budete moci cestovat po celém světě a vždy najít sympatického kuchaře nebo kuchařku, kteří vám rádi připraví chutný pokrm za vaši společnost a následné hodnocení.
Ale abychom mohli tento sen uskutečnit, potřebujeme vaši pomoc! Vaše peníze nám pomohou vytvořit jedinečnou a uživatelsky přívětivou platformu, která spojí lidi v komunitě, pomůže snížit plýtvání jídlem a bojovat proti osamělosti. Tak se přidejte k nám a pomozte nám vytvořit něco skvělého!
A pokud přispět nemůžete, tak o tomto projektu mluvte, sdílejte článek s kamarády a s těmi, komu by mohl pomoci.
Tady je odkaz. Díky moc. 🙏❤️🙂
🙏
Co si o projektu myslíte?
Napište mi o tom v komentáři. 🙂
MiroslavSemecký procestoval 19 zemí světa světa, nejvíce Evropu a Asii. Na Cestujlevne.com se přidal před 1 rokem a napsal pro tebe 6 úžasných cestopisů.
Tohle je buď recese, nebo to musí být MLM.
Tohle je buď recese, nebo to musí být MLM.
Podle mě to myslí vážně, dokonce do toho zainvestoval svých posledních 30 éček jako příspěvky od prvních dárců, kteří "věří tomuto projektu" a doufá, že se na to někdo nachytá.
Miroslave, ty jsi rebel! Metro taguješ! Po světě lítáš! V Kuvajtu rýžuješ peníze lopatou (nebo lopatkou?)! Izraelské úředníky trolíš, když ti zakážou fotit!
A teď v sekci cestopisy na cestovatelském fóru lákáš lidi na frikulín pyramidu!
Jseš rebel!
A teď v sekci cestopisy na cestovatelském fóru lákáš lidi na frikulín pyramidu!
Jseš rebel!
V zasade asi zajimavy napad. Jen mi prijde divna ta monetizace. Podle me by si mel kuchar zalozit zazitek, pridat popis, cenu atd a zadat cenu za dany zazitek. Pripadny konzument by zaplatil danou cenu a z toho by sla nejaka provize provozovateli portalu (v podstate takove "airbnb" na obedy a vecere)
Takym mi nejak unika na co je potreba do zacatku 50k EUR. Staci si najit jako spolecnika nejakeho schopnejsiho programatora a pustit se do toho.
Takhle bych si to taky uměl představit. Ale pustit si domů někoho jen tak z ulice, kdo zaplatil 20 korun za registraci, mi přijde pro spoustu lidí moc velké riziko.
A platba samozřejmě předem, bez možnosti storna.
A platba samozřejmě předem, bez možnosti storna.
A jak prosím funguje takový Couchsurfing? Tam si dokonce pouštíte osoby do domu na noc. U COME2EAT se s nimi po obědě či večeři rozloučíte.
A recenze dávají nahlédnout do povahy člověka. Podle nich se budou lidé řídit.
S COME2EAT nebudou lidé za jídlo platit přímo kuchaři. Nikdy!
A recenze dávají nahlédnout do povahy člověka. Podle nich se budou lidé řídit.
S COME2EAT nebudou lidé za jídlo platit přímo kuchaři. Nikdy!
A fungovat to bude tedy jak? Kuchař, který to vše bude financovat, se rozhodne, že v pátek uvaří. OK. Takže vystaví nabídku, předpokládám s jídelním lístkem a počtem volných míst. A co bude dál? Každý uvidí jeho hodnocení, takže zájemci jsou v pohodě, zajíc v pytli by se neměl konat. Ale jak se popasuje kuchař se zájemci? To mohou být úplní nováčci, co si zaplatili jedno éčko a kde má teď jistotu, že jsou v pohodě a že taky dorazí. A kdo mu proplatí náklady, když nikdo nepřijde?
A zjišťoval vůbec někdo, jaká je po vaření pro příchozí poptávka? Ano, spousta lidí ráda vaří a nemají pro koho, ale tenhle koncept by byl spíš udržitelný s regulérním placením. Fajn, zajdu si na oběd k místním, ale asi by bylo fér za to taky zaplatit. S tím by podle mě neměli zájemci problém. Jenže pak zase nedává smysl, aby k tomu platili ještě poplatek za využívání platformy.
Přijde mi to strašně nedotažený, ale třeba jenom o tom nemáme dost informací.
Přijde mi to strašně nedotažený, ale třeba jenom o tom nemáme dost informací.
Pozveš si domu Miroslava Semeckýho, dáš mu najíst, on ti za to vypoví celej svůj životní příběh a ty bys ještě chtěl, aby ti zaplatil náklady za to jídlo?
Co to má společného s cestopisem? Navíc, kdybych měl přispět, bude to někomu, komu věřím. Ne tomuhle člověku :-)
Jakože se mám vtírat cizím lidem domu aby mi dali zadarmo najíst?
Jakože se mám vtírat cizím lidem domu aby mi dali zadarmo najíst?
ja se zblaznim
ja se zblaznim