Na skok do Egypta bez cestovky
Do egyptskej Hurghady trochu inak
Cestopis z roku 2022 napsal Kopapiesku
Egypt je úplná klasika a typická dovolenková destinácia našincov. Vzhľadom na svoje špecifiká, si aj po tejto návšteve myslím, že je praktickejšie a jednoduchšie cestovať tam s cestovkou, obzvlášť ak človek cestuje s rodinou. Možno nie na ultra all inclusive, stačila by podľa mňa obyčajná polopenzia.
Napriek svojej prefláknutosti, má Hurghada svoje čaro a napríklad čo sa týka mora a podmorského sveta, alebo gastronómie, je to jednoducho paráda. O pamiatkach ani nehovoriac.
Viem si tam predstaviť naozaj skvelú rodinnú dovolenku niekedy v máji, alebo júni, poprípade koncom septembra a začiatkom októbra. Pobyt cez nejakú cestovku na 8-10 dní s polopenziou. Výlety by som riešil cez lokálny kontakt čo mám, či už po pamiatkách, alebo na mori. Naše deti by si neskutočne užili aj tie vodné atrakcie čo tam má každý druhý rezort.
Na linku nižšie sú spísané zápisky z mojej návštevy Egypta a zároveň podľa všetkého záverečného výletu tohto roka
Viac tutok: https://pisecki.sk/2022/11/07/bo...hada-2022/
Kopapiesku procestoval 28 zemí světa světa, nejvíce Evropu a Asii. Na Cestujlevne.com se přidal před 2 lety a napsal pro tebe 7 úžasných cestopisů.