Ostrov Karet obrovských, ostrov Apo, Filipíny
Pod mořskou hladinou je jiný svět, než ten co známe: Je to trochu jako výlet do vesmíru.
Cestopis z roku 2020 napsal Marcos San
Pod mořskou hladinou je jiný svět než ten, který známe. Jako by se zastavil čas a člověk se potkává s neuvěřitelnými tvory s neuvěřitelnými schopnostmi. Kamarád říkává, že potápění je nejlevnější výlet do vesmíru a myslím, že není tak daleko od pravdy. Jste na návštěvě v jiném světě, bez gravitace a někdy takový výlet nemusí být dokonce úplně bezpečný. Připravili jsme krátký sestřih z potápění u ostrova NEGROS a úžasného ostrůvku APO, který je ikonou potápěčských destinací. Představujem tamní mořké živočichy a jejich české názvy. Pojďte se s námi podívat na tenhle krátký "výlet do vesmíru! uprostřed Filipín a pokud se Vám video líbí, dejte nám lajk a přihlašte se k odběru. Připravujeme pro Vás další a další záznamy. Předem děkujeme a přejeme ať se líbí. Marcos
Marcos San procestoval 0 zemí světa světa, nejvíce . Na Cestujlevne.com se přidal před 4 lety a napsal pro tebe 10 úžasných cestopisů.
Já se těšil na cestopis ..
Já se těšil na cestopis ..
Myslím, že v tomto případě je lepší video (navíc kvalitní). Je v něm i dost informací. O této oblasti má i další pěkný vlog: https://www.youtube.com/watch?v=K3Kfbhodftg