Pláž vedle pláže…. to je Mallorca
Cestopis z roku 2023 napsala Sklenka.vinka
Červencová Mallorca se mi nejdříve zdála jako velmi špatný nápad. Však tam bude vedro a plno lidí. A rovnou vám tu hodím spoiler – opravdu tam bylo velké vedro, ale to bylo ve finále i tady v Česku a ti lidé? To záleží na konkrétním místě.
Letenky na Mallorcu jsem kupovala s předstihem pár měsíců, takže jejich cena nebyla zas tak hrozná. Navíc jsem to měla skvěle vymyšlené s dvoudenním přestupem v Barceloně. Jenže člověk míní, život mění, a tak jsme nakonec Barcelonu vůbec nenavštívili a kupovali letenky přímo do Prahy, které už zas tak levné nebyly. Nebojte, nedošlo k ničemu tragickému, ani nešlo o chybu letecké společnosti (letěli jsme s Ryanair), ale byla tam nějaká zdravotní komplikace a toto řešení nakonec bylo nejjednodušší, i když se pěkně prodražilo.
Jak nakonec vypadaly naše dny na Mallorce, kde jsme si půjčili auto a kde všude jsme bydleli? Vše jsem sepsala pro svůj blog:
Sklenka.vinka procestovala 10 zemí světa světa, nejvíce Evropu. Na Cestujlevne.com se přidala před 1 rokem a napsala pro tebe 10 úžasných cestopisů.