Překrásné Norsko23
Norsko, leden, sníh, výlety, krása.
Cestopis z roku 2023 napsala neubergovan
Ahoj všem!
…To Vám tak byl Silvestr, a my s přítelem si tak zkracovali dlouhou chvilku do půlnoci, a tak co můžeš jiného dělat než mrkat po letenkách, že jo 😀 Padla půlnoc, a my našli letenky za super cenu do Norska (Jo, tu půlnoc jsme úplně zazdili 😀) Co Vám budu, Skandinávie je celkově náš sen, a teď jsme měli možnost si ho z části splnit. Ale zase jsme si říkali, sakra, Norsko a v zimě ? Fakt je to dobrej nápad ? Ceny letenek nám pomohly se rozhoupat a honem objednat. Pak už začalo dávání do kupy a nakupování zimních věcí, abychom neumrzli… a mezitím po dobu 2 týdnů se to v nás strašně pralo, jestli jsme opravdu neudělali obrovskou chybu a nebudou to všechno jen vyhozené peníze 🙈 Odletěli jsme. Teď, když tohle píšu, tak sedíme v letadle zpátky, do naší milé domoviny. A víte co ? Letět v lednu do Norska byl ten nejúžasnější nápad který nás potkal. Můžu s naprosto upřímným srdcem říct, že tohle byla ta nejkrásnější dovolená, kterou jsme si kdy mohli vysnít ❤️ Roldal -Geilo - Bergen - Oslo A rozhodně to nebylo naše poslední Norsko!
neubergovan procestovala 9 zemí světa světa, nejvíce Evropu a Střední Ameriku. Na Cestujlevne.com se přidala před 1 rokem a napsala pro tebe 1 úžasný cestopis.