Zopár hodín na okraji Kyjeva
Po kratšej prestávke prvý letecký výlet roku 2020 - ako inak ako do Kyjeva, kde som šiel aspoň na pár hodín preskúmať okrajové časti
Cestopis z roku 2020 napsal tonic
Návrat z Moldavska začiatkom novembra minulého roku ukončil jednu etapu mojej “cestovateľskej kariéry”. O mesiac neskôr sa naša dvojčlenná rodina rozšírila o malé bebelo a domov som začal chodiť s ešte väčšou radosťou. No nebol by som to ja, keby som sem-tam neomrkol nejaké tie lacné letenky popri príprave nutrilonu. Niežeby ma doma žrali mrle, ale keď som sestre a jej partii kúpil letenky cez môj skupinový WDC do Kyjeva, začal som špekulovať. Predĺžený víkend by bol v tomto období príliš egoistický variant. Po rôznych kombináciách som si nakoniec za pár euro dokúpil jednosmerku s Ryanair na nedeľný večer. 16 hodín v Kyjeve bolo vyhradených a mohol som začať plánovať prvý letecký výlet roku 2020.
Pokračovanie na mojom blogu:
tonic procestoval 65 zemí světa světa, nejvíce Evropu a Asii. Na Cestujlevne.com se přidal před 9 lety a napsal pro tebe 80 úžasných cestopisů.