VIP salónky díky kreditkám
Pokud nemáš LK na přímo, ale přes banku, tak snad bude jedno od kdy to je? Bude záležet na ceníku bank, než na to zareagují. Předpokládám.
Michale, mám v hromadné korespondenci :
Salonky LoungeKey zdražují o 3 dolaryMezi nejoblíbenější benefity k Premium Kartě patří čtyři vstupy zdarma do salonků Lounge Key. Pokud ty své už máte vyčerpané, od října 2023 zaplatíte za každý další vstup 35 USD.
Prosim, jak rychle se v appce Lounge key zibrazi využité vstupy? Případně, jak rychle se to ukáže v Georgovi? Po týdnu mi to stále hlásí 8 volných vstupu...
Já mám rozpor mezi LoungeKey a Georgem. Letos na jaře jsem využil dva vstupy, každý v jiném termínu. A v těchto aplikacích vidím jen jeden, ale ne shodný. Tzn. první v jedné a druhý v druhé :D
vstup do Vienna Lounge už není možný přes Revolut? Mám 2 vstupy a v appce to vypadá takto.. do Sky se mi moc nechce
kvcr99 napsal(a):vstup do Vienna Lounge už není možný přes Revolut? Mám 2 vstupy a v appce to vypadá takto.. do Sky se mi moc nechce
Předpokládam že to souvisí s přechodem Revolutu na Dragon pass...
Přišlo mi před několika týdny oznámení do Revolutu, že provádějí změny u salónku a že budu brzo informovaný o těchto změnách. Možná je to právě toto Dragon pass / Loungekey.
K tomu Revolutu jsem to dohledal. V červenci mail s informaci o přechodu z Lounge key na Dragon pass.
Opytam sa to tu uz 3x. Pustia ma s neembosovanou debetkou Mastercard World (vydavatel je Revolut) do Vienna lounge-u alebo si radsej vybavit napr. zlatu Visa kreditku z Tatrabanky? Letisko VIE vyuzivam minimalne (raz za par rokov) nakolko to mam blizsie napr. do KRK, KTW, BUD, WAW...
Co takhle se opýtat přímo Revolutu, to by nešlo? MC na webu píše obecné věci a vždy dodává, že záleží na podmínkách konkrétní banky.
Krátký výlet do Las Vegas, navštíveny 3 salonky. Cesta tam - PRG-ZRH-LAS a zpět:
12.10. Praha T2 - Fast Track Lounge: ráno v 7.00 šunka, uherák, asi 4 druhy pomazánek, sýry, teplá polévka, pečivo, bábovka, jogurty, teplé a studené nápoje, denní tisk. Asi hodinu jsme byly s kamarádkou v salonku samy, pak přišel 1 další host, takže to bylo velmi příjemné.
12.10. Curych - Aspire Lounge: 11.00 - 3 druhy teplých jídel, těstoviny, indické kari, polévka, obložené housky, 2 druhy zeleninových salátů, 2 druhy ovocných salátů, jogurty, banány, pomeranče, jablka, broskve, sladká buchta, teplé a studené nápoje.
16.10. Las Vegas, terminál 3 - The Club LAS: večer 18.00 - teplá jídla- masové kuličky, čínské nudle, jarní závitky, špízy, 3 druhy zeleninových salátů, teplé a studené nápoje