VIP salónky díky kreditkám
Tak to brzy vyzkouším ve Vídni. Já na debetku Visa Infinite a žena na moji KK Mastercard World Elite.
tramin napsal(a):Tak to brzy vyzkouším ve Vídni. Já na debetku Visa Infinite a žena na moji KK Mastercard World Elite.
Mám jen dotaz, tu debetku máte od které banky, že na ni platí salonky? U ČSOB totiž ne. Díky
Tramin, prosím, dejte pak vědět jak to dopadlo, přesně tohle bych potřebovala, aby fungovalo. Díky
Mě to tak ve Vídni vždycky fungovalo. Vždy jsem se slušně zeptal a nesnažil se to zatajit. Je pravda, že skoro pokaždé mám štěstí na slovenskou obsluhu, ale obecně je v tomhle Vídeň asi hodně benevolentní.
Visa Infinite mám léta, ale nenapadlo mě ji zkusit pro doprovod, přičemž já použiju jako obvykle MCWE. Příště to ve VIE zkusím. Maximálně mi řeknou, že to nejde...
@Jáchym: minulý týden jsem ve VIE narazil dokonce na českou obsluhu.
Ta nova VISA Inf. misto MCWE od Erste by mela fungovat neomezene zdarma ve Vidni. Od CSOB VISA jen 2 vstupy zdarma.
Ve Vídni, Bratislavě a v Praze na T1 má pro držitele neomezené volné vstupy Visa Infinite jen ta od od Erste. Respektive se tam jde ofiko na Loungekey, nepřijde se ale o žádný z osmi volňásků..
JanaV _1 napsal(a):Tramin, prosím, dejte pak vědět jak to dopadlo, přesně tohle bych potřebovala, aby fungovalo. Díky
Tak já můžu dát vědět, otázka, jak relevantní to bude. Vždy v takových případech záleží na konkrétní obsluze. Jeden to povolí, druhý třeba ne...
Je to jako se nekoho zeptat, jestli jde jezdit po obci rychleji nez 50 km/h. Je to obchazeni pravidel? Ano. A byt tady v tomhle pripade nehrozi postih, neznamena, ze to neni nemoralni.
Mám ozkoušeno ve Vídni a v Praze v salónku Mastercard. Vzali mou Erste Premier kartu a druhou Mastercard pro kamarádku. Sami mi to nabídli a jméno na kartě neřešili.
Mandre napsal(a):Tak super, jeste T2?? Kdo ma zkusenost.. neb diteti bude brzy 12 let.
Můžete si nechat v bance vystavit druhou kartu pro dítě zdarma. Bude mít stejné výhody jako karta majitele účtu tzn. všechny neomezené vstupy zdarma + volné vstupy LK. Alespoň Erste tuto možnost nabízí.
Vtipálci jste vy. Nic takového jsem neřekl, že by jste se měli udávat. A neříkám, že sám jsem bez poskvrny.
Ale už jen to, že banky mají ve svých obchodních podmínkách, že karty mohou používat jen její držitelé je v rozporu s tím, že ji chcete propůjčit někomu jinému. To, že to dělá mraky lidí je jiná věc. Proto mě v tomhle vlákně dost baví neustálé otázky na téma, jestli může jít do salonku někdo jiný než držitel karty.
DenisaD napsala fajn doporučení. Pokud jde o vstupy pro rodinu, tak není nic snažšího, než požádat o vystavení další karty přímo pro spolucestujího. V případě Erste jsou grátis 2 plasty k účtu. Ke kreditce myslím dokonce 3. A i kdyby to nestačilo, tak není problém založit druhý účet, ke kterému mohou být další 2 plasty. Předpokládám, že ČSOB na tom bude podobně. A hlavně to bude bez stresu, zda do salonku dostanete zadarmo manželku nebo třeba sousedku.
To by se mohlo stát jedině tehdy, kdybychom letěli někdy spolu :-). Snad na to dojde. Mrzí mě, že jsem se nepřipojil do té Arménie. No až se Bič dá dohromady, tak něco vymyslíme.
Jinak CSOB žádné další karty ke kreditce grátis s volnými vstupy nemá.
Manželka i sousedka? No pokud jsou obě hezké proč ne. Hlavně ta sousedka že ;-)
Ahoj,
takže rozumím dobře, že pokud nechci erste, vyplatí se teď nejvíc KB 4 vstupy dragon + 4 vstupy na doprovodnou kartu zdarma? Versus ČSOB 4 LK bez možnosti druhé karty s dalšími 4 vstupy? (pardon, že přemýšlím jako vyčůránek :D )
Nejsou u KB ty volné vstupy navázány jen na Kreditní kartu MC WE, která je dle ceníku za 550 Kč měsíčně?
Nebo ten poplatek neúčtují?
Jen pro zajímavost ke KB: https://www.kb.cz/cs/podpora/pla...a-4U-Karta
V KB jsou totiž příliš tupí na to, aby napsali o vstupech do salonků přímo na stránky karet (kromě té World Elite), nebo na ně aspoň dali link na tuto stránku.