AHoj, poletim poprve business class Berlin-Madrid-Lima a rada bych se zeptala jestli k businees tride mam automaticky vstup do salonku ve vsech techto mistech? I pri priletu do Limy (pockala bych v nem na dalsi let, ktery uz mam mimo danou rezervaci). Umite mi prosim nekdo navest, kde dane informace lze najit? Me se to bohuzel nepovedlo. Moc dekuju za radu.
Je to podobne, jako kdyz jsme leteli s Iberii business class: Italie - Madrid - Bogota.
Vstup do nekterych salonku s letenkou v biz je mozny temer vzdy predodletove (v Madridu treba Sala VIP Dalí a Velázquez). Popriletove vsak jen vyjimecne. Predpokladam, ze dalsi let uz bude zrejme v eco mozna do Cusco nebo Iquitos ...
- po příletu většinou ne, před odletem ano (teda, pokud už iberia nejde cestou Emirates a některých dalších aerolinek, kdy v nejlevnějších business tarifech už salonek ani pro jistotu není)
- předpoklad: aerolinka má na daném letišti salonek (či nějaký kontraktový) - v některých pr**lích občas aerolinky salonky nemají - nicméně, to nebude tenhle případ .)
To, jaký salonek se pak týká vaší cesty pak najdete většinou na strankach aerolinky (vyhledavač loungí)
Dělám to stejně. V appce jsem přihlášen na jednu kartu a když potřebuji odhlásím se a přihlásím na druhý účet (kartu). Jinak to nejde. Nebo pak jak píše Hekit.
Tak vídeňský recepční Martin nelhal (jenom nevěděl termín). Banky letos zpřísnily pravidla a vstupy do salonků na karty zdarma už jsou možné jen v den odletu, tedy žádná večeře před ranním odletem už se konat nebude. 😥
takže žádná změna a někdo psal že alkohol už jenom pivo a víno žadný panáky
Ahoj, byl jsem v Al Maha za posledni mesic dvakrat a potvrzuji - fronta u vchodu, uvnitr davy, jidla malo a hlavne sendvice atp., piti nealko, americky budweiser (takze vlastne ani pivo…) a cervene/bile vino, to se dalo. Za me urcite horsi nez PRG.
Tak vídeňský recepční Martin nelhal (jenom nevěděl termín). Banky letos zpřísnily pravidla a vstupy do salonků na karty zdarma už jsou možné jen v den odletu, tedy žádná večeře před ranním odletem už se konat nebude. 😥
Pro lidi co si tam 'jen' zašli na kafe, trochu vína a něco k jídlu, v klidu posedět a počkat v kulturním prostředí na let je to změna k lepšímu, bude tam (snad) volněji. Za mě je to tak OK.
Já objevil super službu, jmenuje se to Airhelp Plus Complete, stojí to na rok 50 EUR a kdykoliv se vám letadlo zpozdí o více než hodinu, tak máte vstup do salónku zdarma a ten pak můžete použít kdykoliv na další 3 měsíce. A co si budem, takhle v zimě ta hoďka není tolik, takže kdo často lítá, tak to třeba využije. 2x vám to poletí později a máte 50 EUR zpátky.