Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

Jojo Bomonti mě příjemně překvapil už na Severním Kypru. V Istanbulu už jsem pak za ním šel cíleně. I lokální craft Brewart překvapivě dobrý.

0 Citovat

CestovatelX napsal(a):

Aspire Lounge No.26 Schiphol - stojí za návštěvu (na LoungeKey)? Díky za názor.

Toto jsem sem napsala před 28 dny. Chápu, že je otrava hledat, tak to pro CestovatelX zkopíruju:  

Nejnovější navštívené při cestě PRG-AMS-LAS: 

AMS - T2 Aspire Lounge No.41 - výborná rajská polévka, kuskusový salát, míchaná vejce, taštičky z lístkového těsta plněné masem, sýrem a nějakou indickou směsí, croissanty, muffiny, ovoce, studené mísy.

LAS - T3 The Club LAS - mini hamburgery, ovoce, zeleninové a ovocné saláty, kuřecí směs, k tomu bramborová kaše nebo rýže, brownies. Při vstupu mě velmi překvapila dáma u pultu, když jsem ukázala mou kartu v aplikaci, tak mi řekla, že když letím s KLM, tak si nemusím spotřebovat vstup, ať si ho prý nechám na příště. 

AMS -T1 Aspire Lounge No.26 - žampionová polévka s krutony, masové kuličky, minitaštičky z lístkového těsta, muffiny, chipsy, ovoce...

0 Citovat

Ahoj, nevíte, zda jde aktuálně navštívit Vienna lounge po příletu? (Loungekey vstupy nevázané na kreditku)

0 Citovat

Nejde.

1 Citovat

Leda koupit nějakou letenku, rybožravej pták pomůže.

1 Citovat

Rybožravýmu ptákovi bych se po dnešku vyhnul (jo, dlouho jsem se mu vyhýbal, ale kupón mě zlákal). Půl hodiny člověk čeká, než si všimnou "okamžité" platby (platbu kartou "nenápadně" zdražují tím, že dají slevu na ostatní způsoby platby), pak se nic neděje tak dlouho, že letenka zdraží a pták si řekne o doplatek, načež zase čeká na platbu a po další delší době pošle letenku, která při troše štěstí nezdražila podruhé.

0 Citovat

Přijde nato. Někdo má třeba u rybožravo-dlouhozobého jednotky či až desítky rezervací a s doplatkem se zatím nesetkal.

Těžko říci, jestli takto rychle měnící se ceny jsou doménou toho kterého dopravce.

Každopádně uvidíme, jestli se bude moci přes vodomilného opeřence pořídit i něco výhodného i po konci června. Kéž by ...

1 Citovat

Souhlasi, tato chybova hlaska "Houstone, mame problem" tam vetsinou skoci, avsak za dalsich 5-10 minut ti prijde email od dlouhozobeho a na zaklade neho lze pokracovat dale v okamzite platbe s QR kodem.

0 Citovat

@Jakub Langer - jj, teď vidím, že mám v mailu tři objednávky;)

0 Citovat

Je to tak jak píše Jakub. Dá se to koupit úplně v pohodě. Já jsem už taky něco nakoupil a doplatkem jsem se nesetkal nikdy. Ale kupoval jsem vše u FR. Je pravda, že u jinych společností to po rozkliknuti to vyhazuje úplně jiné ceny. Buďme rádi, že v tom Pelikán má takový bordel. 

2