Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

Nezapomněl. 😆

0 Citovat

Ty párky mají i v Krakově. Já už jsem z těch pražských pomazánek prejedená. Kdyby ráno měli v prg vajíčka a párky, byla by to bomba.

2 Citovat

J0x napsal(a):

Stěžovat si na párky, které ještě nedávno vůbec neměli, no nevím...  když k tomu přidám polívku, panini, chlebíčky, saláty, nějaké drobnosti a postmix, džusy, alkohol a možná ještě něco, co jsem zapomněl, tak mi to vychází jako celkem fajn salonek, obzvlášť v porovnání s některými mnohem horšími. 😆

 

Vôbec si nesťažujem, práveže sympatické, najmä keď včera sa ku mne dostal tento dokument o párkoch a pive v Tbilisi

https://youtu.be/b3qOpgIDEP8?si=...UbP2Y3lXsS

2 Citovat

Ok. 🙂

A dík za tip, už jsem si poznačil do mapy. Teď jen sehnat levnou letenku do Gruzie, poslední dobou se nějak nedaří.

1 Citovat

superweb . napsal(a):

"Wifi jen síť Turkish Airlines s FUP 1000 MB na 24 hod společná s wifi na palubě 7/10 "

Vubec nevim proc Tucrci tak "setri internetem". I bezna letistni wifi je byla v Istanbulu omezena snad na hodinu na jeden pas, dale za poplatek. A i kdyz tam cekate 12+hodin na zpozdeny let, odmitaji to prodlouzit.

 

Tak je to ve všech diktaturách. Čím víc dat se (částečně anonymně) protočí, tím spíš se ti to vymkne kontrole, proto to radši škrtěj.

 

 

0 Citovat

Mandre napsal(a):

Napr. Pearl Lounge v AUH byl vyborny, co se jidla tyce, jedina vytka, zadny vyhled na plochu, je uprostred budovy.

Tak Pearl v KWI byla zoufalost. Byl jsem tam v podstatě sám, přesto mi paní přišla říct, že mé hodiny už uplynuly, jídlo vesměs balený nebo sladký, pití o ničem. Fuj. Zadarmo od tripu dobrý, jinak smutný. Jediná dobrá věc byla sprcha

0 Citovat

Dotaz na 3 restaurace na LK v T1. Lze se tam dostat po priletu? Zkousel nekdo?

0 Citovat

Ano, bez problémů, vyzkoušeno v Pilsner Pubu na T1 u A gatů. Obsluha nevěděla, ale příletový boarding pass od Pegasu jim ten terminál vzal, takže nebyl problém. Ten druhý Pilsner pub, který se ukazuje v appce pod T1, je ve veřejné části nad Billou, tj. už na T2. Každopádně je to všechno jeden provozovatel, včetně toho Bottega baru takže nikde nebude problém.

0 Citovat

super a jeste dotaz, asi blby, kudy se dostane k tem gatum A po priletu??🤦‍♀️ Tam se da normalne prijit, aniz bych musela nekde pres security jakoze k odletum? Ja jen ze z T1 jsme zatim neleteli….vetsinou litame mimo Prahu.

0 Citovat

Z letadla tě vyhodí buď přímo na nějakém tom gatu A nebo B, nebo z autobusu dolu, odkud po schodech vyjdeš nahoru před pasovku. Pasovkou neprocházej a jdi rovnou do toho prstu A. 

0 Citovat

Diky

0 Citovat

https://www.e15.cz/finexpert/ban...ky-1417821

0 Citovat

vcera bylo pozde. snad se to casem projevi na obsazenosti prazskycho salonku :)

0 Citovat

To bych silně pochyboval. Sám jsem takto "postižený" i když kartu CSOB mám jen kvůli pojištění a už mi přisly nejméně 4 maily od RF banky, ať přejdu k nim...

 

0 Citovat

To bych nedělal. S přehledem nejhorší banka na trhu. 

1 Citovat

Podle jakého kritéria. Z hlediska přeposílačů jistě jedna z nejlepších, protože těch 35 litrů nebo kolik, to sežene skoro každý. 

Nedávno jsem se v ČSOB na to ptal a baňkéřka byla vcelku nešťastná z počtu končících "přeposílačů", protože s tím bude mít hafo práce a vypadly z ní i zajímavý čísla těch nesplňujících nové podmínky (silná korelace se spádovým územím a ekonomickou výkonností regionu)...

 

0 Citovat

@foodland - co je u RB za průser? Měla jsem tam přehozený účet po někdejší EQUA, kde jsem měla MC GOLD a vstupy do salonků, ale RB mi nacpala jen VISA Equa GOLD, kde ten přístup do salonků není (i kdž tvrdili že všechny benefity zůstávají)

Tento měsíc jsem si zažádala o upgrade na exkluzivní účet, tak už tam doufám žádný pojeb nebude.

0 Citovat

U RB je minimum 50tis. v max 2 příchozích platbách. Mě to vyhovuje. Mám tam vše zdarma. Nikdy mi nic nestrhli. 2x zlatá debetka+ zlata kreditka (10x vstup LK + fast track v Praze kam nikdo nechodí+ terminál 1+ Vídeň a Bratislava neomezeně). Pojištění je benefit navíc, když jedu na víkend za čáru třeba jen nakupovat. Jinak to řeším přes Axa. Za mě spokojenost jako zbytek rodiny (máme tam 5 účtů).

2 Citovat

Martin Vícha napsal(a):

To bych silně pochyboval. Sám jsem takto "postižený" i když kartu CSOB mám jen kvůli pojištění a už mi přisly nejméně 4 maily od RF banky, ať přejdu k nim...

 

 

Vlastně pravda, Raifka topí pod kotlem .)

0 Citovat

floodland napsal(a):

To bych nedělal. S přehledem nejhorší banka na trhu. 

 

To se vždycky tvrdí o všem :) 10 lidí o raifce, 10 lidí o spořce, 10lidí o čsob...  ja bych to zas tvrdil o partners bance, potože partners mám za zloděje a ojebávače :) 

měl jsem u expandia a pak raifky účet dvacet let, a i v době, kdy to měla raifka, to žádný průser a "nejhorší banka" nebyla. byla to úplně normální banka, stejně jako třeba teď čsob a další.

4 Citovat

Hlavně to, že teď přetahuje Raifka klienty, co vyhodí ČSOB neznamená vůbec nic. Momentálně si bude management plácat po ramenou a vyplácet si prémie, že je tolik nových klientů. Za půl roku, rok, možná dva budou řešit to. co teď CSOB. No ale pak se třeba najde další banka, takže s tím uvolněním salonků to v Praze asi fakt tak horké nebude.

3 Citovat

U RF je tragická komunikace. Osobní bankéř nedostupný, protože to má slečna na částečný úvazek a dodělává si diplomku. Takže na jakékoliv zavolání se zpátky neozve. Na pobočku se nedovoláte, protože čísla na pobočky zrušili. Když tam jdete osobně a slíbí vám, že se vám druhý den někdo ozve, tak se samozřejmě nikdo neozve. Na infolince naprosto nekompetentní informace, kdy vám každý operátor říká něco jiného. Všechno jenom sliby a pak nic. Kreditku musím vyřizovat na pobočce, protože na internetu jim to nefunguje a po telefonu to neumí. Pak tam sedím u bankéře a koukám na plakát, jak mi banka zjednodušší život. Samozřejmě. 

0 Citovat

Ahmad Masúd napsal(a):

Nedávno jsem se v ČSOB na to ptal a baňkéřka byla vcelku nešťastná z počtu končících "přeposílačů", protože s tím bude mít hafo práce a vypadly z ní i zajímavý čísla těch nesplňujících nové podmínky (silná korelace se spádovým územím a ekonomickou výkonností regionu)...

A jaká jsou ta čísla, když už jsi nás navnadil, že jsou zajímavá? 😉

0 Citovat

Tak to může být floodlande pobočka od pobočky naprosto odlišné. Vždy je to o lidech, i když samozřejmě má každá banka nastavené nějaké procesy.

Jinak ta čísla bych taky rád věděl. Osobně si zkusím hádat, že třeba na Ostravsku je úbytek klientů o 70%. 

0 Citovat

Já myslím, že úbytek klientů teprve přijde. Do konce roku času dost.

0