Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

Tak jasně, že ti se starší smlouvou přijdou na řadu až na začátku příštího roku. Myslel jsem zatím z těch, co si to pořídili tento rok.

0 Citovat

to TMX - počet končících přeposílačů je jednoduchý = počet foloweru u Kačky Skleničkové

4 Citovat

Mi jsou celkem nějaké volné vstupy na kartu momentálně ukradené, ale to pojištění bylo celkem fajn. Jsem prakticky každý den v zahraničí ( krátím si cestu z práce :-) ) sice to je jen 10km, ale stát se může cokoli. 

Jinak RF nabízí za 199kč/měsíc zlatou kreditku s volnými vstupy jako ČSOB + 2LK bez jakýchkoli jiných požadavků, takže se jí to evidentně vyplácí už dlouho...

0 Citovat

RF to má teď na půl roku zdarma. Na vánoční bonusy pro zaměstnance banky dobrý. Na novej rok jim to pak většina lidí zruší. 

0 Citovat

To dělala už Equa, kterou nedávno schramstli. 

0 Citovat

Jinak mně teda všechno zafungovalo on-line přes iOS aplikaci. Na pobočce jsem nebyl a obě zlaté karty do týdne dorazily domů. Zatím spokojenost. 

0 Citovat

ČSOB k Premium účtu nabízí ke kartě MCWE klasické neomezené vstupy VIE, BTS a PRG a 4x LK, ke kartě Visa Infinite rel. nově 2x LK. K tomu historická karta Moneta Gold mi nabízí nově 4x PP. A hlavně ČSOB má výborné cestovní (i další) pojištění k MCWE. Nejsem přeposílač a zůstanu u ČSOB, za mě spokojenost.

0 Citovat

Kde si prosím našel informaci, že k Visa infinite je 2x LK? Díky

0 Citovat

https://www.csobpremium.cz/produ...a-infinite a https://www.visa.cz/cs_cz/visa-o...%9B/156250 (teď tam teda čtu, že jsou to vlastně "jen" 2 volné vstupy do Vienna Lounge a Sky Lounge, ne 2x LK. Ale lítám prakticky jen z VIE, kam beru i hosty, takže je to pro mě OK).

0 Citovat

Díval se někdo na rušení podmínek u té akční RB premium? Např. výpovědní lhůta. Nepodařilo se mi to najít. Díky

0 Citovat

V případě ukončení smluvního vztahu výpovědí ze strany Držitele činí výpovědní lhůta jeden měsíc a počíná běžet dnem doručení výpovědi Bance.

1 Citovat

RB svými daněmi platí ruskou invazi do Ukrajiny. A už dříve jsem viděl stížnosti lidí, jak s nimi, dle vlastního hodnocení klientsky nepřívětivější, banka vyjebala.

1 Citovat

Vyjebala se neříká 😂.

A že podporuje RB Rusko! To je přeposílačům úplně u zadku. Nechci se nikoho tady dotknout, ale min. 80% z nich jsou podporovatelé Babiše, tedy mírového ukončení “třidenní operace” (rozuměj kapitulace Ukrajiny). Omlouvám se za politickou vsuvku. Stydím se. Jen jsem se nad tím musel pousmát, že by to snad mělo mít nějaký vliv.

0 Citovat

Když jsme u toho moralizování, které z těchto komodit dovezené z Ruska bojkotujete? https://ekonomickydenik.cz/vsem-...ni-plyn/ 

Já se přiznám, že plyn bojkotuji naprosto a elektřinu si vyrobím sám. Jen ta šestivalcová mrcha pořad chce benzín ...

1 Citovat

Já topil celou zimu dřevem v krbu, které jsem si sám nadělal. Dnes mi přišla vratka za plyn 28 tis. Hned jsem přemýšlel, že vánoce nebo silvestr na Tenerife s LOTem by nebyly špatné z OSR, abych nabral sílu na další kácení. Vyšlo by to akorát na to C pro tři 😀

0 Citovat

Já sem zase četl názor, že RB aspoň vysosne z rusáků nějakej zisk a "pošle ho do Evropy", tak těžko říct, jestli je lepší, že tam RB je nebo není :D  Každopádně když my vycucneme RB o pár vstupů na LK a nebudeme nějací extra výděleční klienti, jejich kapitál tím spíš snížíme, což je zase plus pro ty co RB kvůli rusku nemá rádo :D 

6 Citovat

Je třeba to rozložit zevnitř 

2 Citovat

Jestli mi na Rb neco vadi, tak jeji postoj k byznysu v Rusku. Funkcne si nemuzu stezovat. 

Pravda, cestovni pojsiteni ma nejake smesne limity. Nicmene ucet mam zdarma a k tomu par LK vstupu, kreditku atd (meli jsme tam pred lety firemni ucty, uz davno nemame, ale nejak me zapomneli v tom nejvyssim tarifu uctu a nic za nej neuctuji)

Ja to beru jako doplnek k Erste - treba ve Vidni jsem k sobe mohl protahnout dalsiho cloveka na RB kartu.

0 Citovat

Vídeň je skvělá v tom, že na 5 svých karet protáhneš 5 lidí :-). 

0 Citovat

Mně RB vyhovuje. Každý pondělí zajdu na snídani do fast tracku, vyhnu se frontě na security a ještě je to zkratka.

1 Citovat

Nejvíc proklientsky orientovaná banka opět nezklamala. Přestože jsem jim jasně říkal, že chci vydat kreditku bez diakritiky a bez titulu, tak dnes dorazila karta opět v plný palbě. Tohle je marnej boj, řeším to s nimi pokaždý. 

0 Citovat

RB Premium vydá automaticky dvě karty? Mohu na druhou kartu zdarma vzít spolucestujícího? 

0 Citovat

Mám trochu podobný dotaz jako Sultan, půjdu do salonku se spolucestující na PP, můžu vzít třetího na Lounge key k jiné kartě,  když je také na mé jméno?

0 Citovat

Záleží salonek od salonku. Ve většině ano.

0 Citovat

Záleží jak kde. Konkrétně v Tallinnu a Wroclawi to nešlo.

0