Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

Mám dotaz ohledně nové RB Visa Gold debetce, kterou mám v aplikaci LoungeKey. V sekci account - my entitlement mi ukazuje unlimited visits. Máte to tak všichni? Předpokládal jsem, že LK app pozná, kolik mám zbývajících vstupů. 

0 Citovat

Nepozná :( mám to s RB takhle u všech karet vystřídaných u LK.

0 Citovat

Zkoušel někdo vystavit druhou zlatou kartu na (malé) dítě? Nikde jsem se nedočetl o věkovém omezení. I účet pro děti a studenty je uváděný jako "od narození", takže asi by to mělo jít, když jakékoliv dítě může být klientem. 

0 Citovat

Treba u Erste toto jde, sami mi to nabydli a infolince, budu resit pristi rok, neb v lednu bude 13 let.

0 Citovat

No on FastTrack lounge je zdarma do 3 let dítěte, což je dost mladý klient. 😄

0 Citovat

No co jsme delali nejaky ten ucet pro dite, tak to slo od 8 let, resp. karta od 8. Ucet mel driv, ale kartu mi vystavili od 8 let.

0 Citovat

ahoj, na Heathrow mám čekačku 12 hodin. Nejsem držitelem žádných karet ani členem klubu. Jaký salonek byste mi doporučili, kde je možné si vstup zaplatit? Děkuji

0 Citovat

Plaza Premium Lounge na terminálu 4, nicméně 12h tam určitě nepřečkáš, max 3h

0 Citovat

Barney Flyer napsal(a):

Sultán:

RB premium dávají 1x zlatou debetních VISA(fast track terminál 2 +4xLK) ještě na pobočce jsem si objednal v bankovnictví druhou zlatou debetku kartu grátis od Mastercard (terminál 1 Praha, Vídeň, Bratislava +4x LK) na tu jejich kreditku (třetí karta grátis) je to samé jako na mastercard goldb akorat vstupy na LK jsou jen 2. Takže neomezený počet na terminálu 1 mate na zlatou debetku mastercard a zlatou kreditku.

Jakto, že se to tady dočítám až dnes? :D Díky za shrnutí, zkusím se tam poptat ;) 

0 Citovat

Ještě takto na debetkách ;)


img-8500.jpeg
img-8499.jpeg

1 Citovat

Takže s kartami od RB není volný vstup (bez čerpání LoungeKey) v Praze, Vídni a Bratislavě?

0 Citovat

Však si to přečti. Visa Gold zdarma FT v T2 PRG, MC Gold zdarma v PRG T1 MC Lounge, Vienna Lounge v T1 VIE, Skylounge v T3 VIE, Caproni v BTS. Kreditka RB Premium má zdarma všechny jmenované kromě Fast Track v T2 PRG.

3 Citovat

Už to vidím, rozklikla jsem jen ten první obr., díky

0 Citovat

Ahoj, jak se dostanu s Revolut do iGA Lounge v Istanbulu? Revolut mi nabízí pouze salonek pro vnitrostátní lety nebo Pop-up.
Případně jak se dostanu do salónku, tak aby mě to vyšlo na podobnou cenu jako u Revolut? (cca 500 Kč)

0 Citovat

Přes regus a Dragonpass to vyjde cca na 700

0 Citovat

Ahoj.

Zkouseli jste nekdo jit do salonku ve Vidni na MCWE a vzit hosta na visa infinite? Aby byly oba vstupy zdarma, kdyz jsou to karty k jednomu premiovemu uctu CSOB. Rada bych vzala maminku :)

Nechci si vyplacavat LK, mam posledni a jeste spoustu cest do konce roku :)

Dekuji. Lucie

0 Citovat

Pořiďte si RB. Tam je těch vstupů až 10 a mírnější podmínky na provozování.

0 Citovat

@Michal. Diky za info, ale na to jsem se neptala :)

0 Citovat

Já vím, ale je to skutečně nejjednodušší, než od příštího roku podlejzat pod nakreslenou čarou spolu se zpřísněním podmínek.

A k tvému dotazu. Většinou jsou ve Vídni benevolentní a na recepci bývají Slováci. Bývá doporučené je pozdravit a zeptat se, zda pustí doprovod na tvou další kartu. Opačný postup, dát doprovodu tvou kartu a nic neříct, nemívají rádi. De iure by tě měli pustit na tvou kartu a doprovod maximálně na Lounge Key. Nebo rovnou dva LK, aby to bylo úplně správně.

0 Citovat

Michal - dekuji. Zkusim se tam na recepci zeptat :) Letime uz pristi sobotu.

O te RB premyslim, ale chystam se na hypo, takze to musim dobre rozmyslet. Pristi rok uz asi tolik cestovat nebudu - mam tam v planu jen Singapur a Malajsii. Ale letos toho mam jeste hooodne :)

0 Citovat

prosim vas, existuje este nejaka moznost za lacny peniaz ziskat napr. LoungeKey vstup do saloniku? Nejak sa ti predajcovia "v sedej zone" stratili :D Ide o to, ze kamos poleti cez Sabihu a bude tam mat par hodin prestup a vieme ake ceny su teraz na tureckych letiskach :D Diky

1 Citovat

@lucie.skaroupkova: já na MCWE + host na moji Visa Infinite jsem letos ve VIE provedl 2x. Samozřejmě po předchozím dotazu na recepci...

1 Citovat

@lucie.skaroupkova: Letos jsme tak sli nekolikrat, na ty vstupy z Visa Infinite beru dite, ktere jeste svoji kreditku ani premium ucet mit nemuze.

1 Citovat

tonic napsal(a):

prosim vas, existuje este nejaka moznost za lacny peniaz ziskat napr. LoungeKey vstup do saloniku? Nejak sa ti predajcovia "v sedej zone" stratili :D Ide o to, ze kamos poleti cez Sabihu a bude tam mat par hodin prestup a vieme ake ceny su teraz na tureckych letiskach :D Diky


vytratili sa, lebo Revolut zrušil Smartdelay 🤷🏻‍♂️😂

0 Citovat

business lounge yerevan - dost špatně hodnocený lounge, ale za mně celkem v pohodě. Teplá polévka, sendviče a lavaš se sýrem, kuřetem nebo šunkou - možnost zapečení. 7 druhů vína (z toho dva perlivé), Ararat + nějaké další tvrdé včetně becherovky, dva druhy piva, fanta + cola + vody v půlitrových plastech. 3 druhy dobrých dezertů, včetně marlenky, ovoce, oříšky apod. Salonek je dost plný, otevřen nonstop. různé druhy sezení, málo záchodů (záchod je v místnosti spolu se sprchou). V recenzích si stěžují, že je omezení na 3 hodiny - to mi na recepci řekli, ale díky zpoždění jsem byl o hodinu déle a nikdo neprudil. Nenadchne, ale hodnocení na googlu "2,0" je blbost... klidně 3,5... a vidíte na gaty, a jste u nich za minutu...

2